Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/3/2021#) AND (caducitat>=#12/3/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Dos-cents participants als Quilòmetres Solidaris CE Cistinosis

La cursa i caminada es va celebrar aquest passat dissabte a Sant Jaume d’Enveja

Etiquetes   activitats outdoor, running, sant jaume enveja, delta ebre

Publicat el8/7/2019

Dos-cents participants als Quilòmetres Solidaris CE Cistinosis | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


L'ambient força xafogós de dissabte la tarda no va ser cap impediment per a les 205 persones que van voler participar en la cursa i caminada Quilòmetres Solidaris, celebrada a Sant Jaume d'Enveja. Aquest esdeveniment esportiu i solidari està organitzat per l'associació ACE Cistinosis, amb la finalitat de donar visibilitat als afectats de cistinonis i de la resta de malalties minoritàries.

A la cursa, que es va disputar en les modalitats 10 k i 5 k, hi van participar corredors d'alt nivell, com el Sergio Turull o Blai Castells.

En total, a la cursa 10k hi van participar 35 corredors, imposant-se en primer lloc Ali Fati, seguit de l'Azziz El Juhaqui i Samuel Alemany. L'ampostina Sita Batalla va ser la dona més ràpida, seguida de Lídia Meseguer i Sofia Magriñà.

En la categoria 5k, en la que també hi van participar 35 corredors, els tres primers llocs de la classificació van ser per a Ahusan Ullah, Domingo Garcia i Oriol Fumadó. El podi femení el va encapçalar Rosa M. Also, seguida de Júlia Casanova i Sòria Hermano.

A la caminada hi va haver un total de 135 participants.

L'alcalde de Sant Jaume, Joan Castor Gonell, el regidor d'esports, Roger Masià i l'exfutbolista de Primera Divisió, Edu Albacar, van ser els encarregats d'entregar els premis als tres primers classificats de cada categoria. També es va lliurar una placa a Lluís Castells i Edgar Nolla en agraïment a la seua col·laboració amb l'ACE Cistinosis.

Cal destacar també, la donació de 2.000 euros de l'Obra Social de la Caixa a l'associació, amb motiu de la celebració d'aquest esdeveniment esportiu i solidari.


Dos-cents participants als Quilòmetres Solidaris CE Cistinosis | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Enblau, creadors d’aventures. Piragüisme, senderisme, birdwatching


Foto: Cedida