Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#7/3/2022#) AND (caducitat>=#7/3/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

’Dolphin Man’ el documental sobre la vida del bussejador Jacques Mayol

El documental s’emetrà aquest divendres a Amposta i es podrà veure a 16 sales de tot Catalunya en versió original subtitulada en català

Etiquetes   natura patrimoni, amposta

Publicat el5/7/2018

’Dolphin Man’ el documental sobre la vida del bussejador Jacques Mayol | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Dins del cicle El Documental del Mes, aquest divendres 6 de juliol a les 22 h, a l'Oficina de Turisme d’Amposta, s'emetrà el documental ’Dolphin Man’, un treball sobre la vida del bussejador, Jacques Mayol, el primer capaç d'arribar als 100 metres de profunditat sense respiració artificial. L'històric bussejador va revolucionar el busseig per apnea mitjançant la introducció de tècniques de ioga i zen. Un retrat íntim de la seva vida que revela com “l'home-dofí” va forçar els límits del cos i de la ment, no només per batre rècords sinó també amb l'esperança de descobrir l'afinitat més profunda entre els éssers humans i el mar.

Aquest documental ha estat reconegut al Thessaloniki International Film Festival 2017 (Grècia), a l'Adelaide International Film Festival 2017 (Austràlia), al Tokyo International Film Festival 2017 (Japó) i al Miami International Film Festival 2018 (Estats Units), entre d'altres. També es podrà veure a partir avui dijous 5 de juliol a 16 sales de tot Catalunya en versió original subtitulada en català.