Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La DO Terra Alta col·labora un any més amb les Jornades Gastronòmiques de la Trufa de Morella

Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta s’han sumat un any més a aquestes jornades gastronòmiques

Etiquetes   gastronomia, enologia, do terra alta

Publicat el7/2/2018

La DO Terra Alta col·labora un any més amb les Jornades Gastronòmiques de la Trufa de Morella | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La inauguració de les jornades es va celebrar el passat dijous 1 de febrer a la Llotja de l'Ajuntament de Morella


Els vins de la Denominació d'Origen Terra Alta s'han sumat un any més a les Jornades Gastronòmiques de la Trufa de Morella que, enguany celebren la seva 15a edició del 26 de gener a l'11 de març. Al llarg d'aquestes setmanes els assistents podran gaudir dels menús elaborats amb tòfona negra als principals restaurants de Morella, i participar dels tallers i showcookings que s'organitzaran als restaurants en col·laboració amb els cellers de la DO Terra Alta.

La inauguració de les jornades estava prevista el divendres 26 de gener, però es va haver de suspendre per la neu i per aquest motiu no va ser fins el passat dijous 1 de febrer que es va donar el tret de sortida amb un acte a La Llotja de l'Ajuntament de Morella, on es van poder degustar alguns dels vins de la DO Terra Alta, que estaran presents també als restaurants per acompanyar els menús, així com als tallers i tastos que tindran lloc al llarg d'aquesta edició.


Tallers en format showcooking

En aquesta edició es recuperen de nou els tallers en format showcooking que alguns dels restaurants organitzen en col·laboració amb els cellers de la Terra Alta. Els tallers tindran lloc els divendres a les 20h, i serviran perquè els restauradors mostrin als assistents els secrets de la tòfona i la seva aplicació en la cuina, mentre que els cellers presentaran els seus vins per maridar els plats que es preparin durant el taller.

El primer dels maridatges es va fer el passat divendres 2 de febrer al restaurant Casa Roque i va comptar amb la participació del celler Vins del Tros. Aquest pròxim divendres 9, serà el torn del Restaurant Vinatea i la proposta vinícola dels cellers Sant Josep Vins i Altavins Viticultors. Ja al març, el dia 2, els protagonistes seran el Restaurant Faixero i la Pizzeria Lola, mentre que pel que fa als vins, la veu cantant la portarà el Celler Batea. I ja per finalitzar, divendres 9 de març, el Restaurant Daluan maridarà la seva cuina amb els vins del Celler Coma d'En Bonet i Bodegues Pinord.