Temporada de teatre Benicarló 2023

CAT | ES


La DO Terra Alta recupera els actes presencials en la 34a edició la Festa del Vi

Torna a Nit de les Garnatxes, les jornades professionals i tècniques i la Mostra de Vins

Etiquetes   vida activa, do terra alta, festa del vi, gandesa, corbera ebre, batea, garnatxa

Publicat el6/10/2021

La DO Terra Alta recupera els actes presencials en la 34a edició la Festa del Vi | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Festa del Vi de la DO Terra Alta "recupera l’esperit" després de l’aturada per la covid. La 34a edició del certamen es retrobarà amb els professionals i assistents durant l’última setmana d’octubre. El Poble Vell de Corbera d’Ebre acollirà la jornada per a la restauració i l’hostaleria, i a Gandesa es farà la jornada tècnica sobre les ajudes al sector dels fons Next Generation. 

La DO Terra Alta també presentarà la Ruta del Vi, que s’ha estat treballant més d’un any, a professionals del sector turístic en una jornada al nucli antic Batea. Entre el 29 d’octubre i l’1 de novembre es podrà gaudir de la Torna a Nit de les Garnatxes, les jornades professionals i tècniques i la Mostra de Vins, un retorn que tindrà el tret de sortida amb la Torna a Nit de les Garnatxes, les jornades professionals i tècniques i la Mostra de Vins, "un clàssic" de la festa.


Per: ACN

Foto: DO Terra Alta