DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/9/2022#) AND (caducitat>=#8/9/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El director d'El Comidista, Mikel López Iturriaga, guardonat amb la Carxofa d’Or 2020

Durant el sopar de gala de divendres 24 de gener s’entregarà el màxim guardó de la XXVII Festa de la Carxofa de Benicarló al periodista i fundador del reconegut web sobre gastronomia

Etiquetes   productes km0, turisme, carxofa, benicarlo, baix maestrat

Publicat el27/11/2019

El director d’El Comidista, Mikel López Iturriaga, guardonat amb la Carxofa d’Or 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, la regidora d’Agricultura, Inma Díaz, i la regidora de Turisme, Isabel Cardona, han anunciat avui el nom del guardonat amb la Carxofa d’Or 2020: Mikel López Iturriaga, periodista i fundador del web El Comidista. L'alcaldessa s'ha mostrat molt satisfeta i ha recordat que «Mikel té com a símbol seu a totes les xarxes socials la carxofa, perquè és la seua verdura favorita». A més, Miralles ha confessat que «quan li vam proposar aquest guardó, es va mostrar honradíssim i encantat d'assistir a Benicarló per tal de disfrutar de la Festa de la Carxofa, una festivitat que coneix de fa molt de temps».

L'alcaldessa també ha desvetllat que «Mikel està predisposat a dur el seu equip i, aprofitant la visita a la Festa de la Carxofa, gravar alguns dels seus vídeos gastronòmics a Benicarló, que ajudaran a promocionar la nostra festa».

Per la seua part, la regidora de Turisme ha apuntat que «des del punt de vista de la promoció de la Carxofa, enguany ens havíem plantejat com un repte l'elecció de la persona guardonada amb la Carxofa d'Or, i crec que amb l'elecció de Mikel López Iturriaga hem encertat de ple pel seu ampli potencial mediàtic». Cardona també ha remarcat que «des de la regidoria de Turisme ens hem implicat al màxim amb la Festa de Carxofa, perquè pensem que és una de les grans potencialitats turístiques que tenim i ens ajudarà a posar en valor no només el sector agrícola i de restauració sinó tota la ciutat en conjunt com a destinació turística».Deltaic, turisme responsable i sostenible al Delta de l’Ebre


Mari Carmen Arín Borrás, la persona homenatjada

La regidora d'Agricultura ha anunciat el nom de la persona que rebrà l'homenatge en la XXVII Festa de la Carxofa: Mari Carmen Arín Borrás. Com ha declarat Díaz, «Mari Carmen és la primera dona que rebrà aquest reconeixement», que homenatja a persones de Benicarló que han dedicat la seua vida a la terra.

Inma Díaz ha recordat que «és una dona jove, benicarlanda, llauradora, filla i neta de llauradors, que sap dirigir les seues terres i les de la seua família». «En definitiva, —ha dit la regidora— és un exemple de persona que viu plenament la dedicació al camp i al mateix temps un referent com a dona que ha sabut i sap conciliar la vida laboral i la vida familiar».


Per: Redacció

Foto: Cedida