23è Cap de Setmana Ibèric

CAT | ES


Dijous arranquen les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló amb la mostra gastronòmica

La cita és a les 19.00 hores al Magatzem de la Mar. La venda d’entrades es farà exclusivament de forma presencial a la Tourist Info fins dijous a les 13.30h o al mateix recinte durant la mostra

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, vida activa, jornades gastronomiques, pop, benicarlo, baix maestrat

Publicat el12/9/2023

Dijous arranquen les Jornades del Polp a Caduf de Benicarló amb la mostra gastronòmica | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Benicarló ja ho té tot a punt per a les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja, un dels esdeveniments més importants del calendari gastronòmic de la ciutat. L'acte inaugural d'aquesta 15a edició serà, com és costum, la mostra gastronòmica, una oportunitat per tastar les tapes i pinxos que oferiran els bars i restaurants benicarlandos durant el transcurs de les jornades, que s'allargaran fins a l'1 de novembre.

La mostra tindrà lloc al Magatzem de la Mar a partir de les 19.00 hores, fins que s'acaben les més de 600 racions de pinxos de polp i peix de llotja preparades per a l'ocasió. El preu de les tapes serà de 3 euros per cada ració o 5 euros per dos racions, amb la beguda a banda (1,5 euros). Les tapes es podran consumir dins del mateix recinte, tot i que també existeix l'opció de take away, és a dir, agafar les tapes i emportar-se-les.

Els tiquets es podran adquirir a la Tourist Info fins dijous a les 13.30 hores a l'Oficina de Turisme de Benicarló. També es podran comprar entrades el mateix dijous durant la mostra gastronòmica fins a la fi d'existències.

Cal recordar que durant els mesos de setembre i octubre, Benicarló es bolcarà en les Jornades del Polp a Caduf i Peix de Llotja. Amb una participació de 24 bars i restaurants, es podran degustar els productes de la mar benicarlanda de tres maneres diferents: tapes a 6 euros, menú de 4 pinxos a 18 euros i menú degustació a un preu lliure fixat per cada restaurant.


Per: Redacció

Foto: Cedida