butlletí EbreActiu

CAT | ES


La Diada de la Tonyina Roja celebrarà els 10 anys del Tuna Tour, amb un festival de música i gastronomia

L’esdeveniment, que tindrà lloc aquest cap de setmana, es recupera després de dos anys de pandèmia sense poder-se celebrar i serà el tret de sortida de les Jornades Gastronòmiques d’aquesta espècie per excel·lència al municipi

Etiquetes   vida activa, ametlla de mar, tonyina roja, activitats, turisme gastronomic, terres ebre,diada gastronomica

Publicat el26/4/2022

La Diada de la Tonyina Roja celebrarà els 10 anys del Tuna Tour, amb un festival de música i gastronomia | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Durant tot el cap de setman, al Port de l'Ametlla de Mar es podrà degustar la tonyina roja al preu de 3 euros


L'Ametlla de Mar viurà aquest pròxim cap de setmana un esdeveniment festiu carregat d'activitats. Durant el dissabte i el diumenge, al Port de l'Ametlla de Mar es podrà degustar la tonyina roja al preu de 3 euros i es duran a terme espectacles de gastronomia, tallers sobre conservació marina i diverses activitats lúdiques com l'actuació de Miqui Puig, la Xaranga Suquet Calero, el concert de Sophie and The Swing Cat, la Dj argentina Sonido Tupinamba, o Enric Font del programa de ‘Ja tardes' de RAC105.

També es realitzarà un kaitai i un especejament de la tonyina roja per divulgar tots els valors que l'empresa ha creat al voltant d'aquesta espècie. A més, durant el dia i cada hora, es podrà gaudir de passejades amb el Tuna Tour, sense bany. Tot això, de forma gratuïta i al port de l'Ametlla de Mar, davant mateix de l'embarcació del Tuna Tour.

Els 10 anys de Tuna Tour se celebren amb un balanç molt positiu: 120.000 passatgers, una xifra de negoci de 3.200.000 euros i un impacte a l'economia local de 2.176.000 euros, segons un informe de La Caixa.

Tot el programa de les activitats per aquest cap de setmana es pot consultar a ametllamar.cat.

El desè aniversari també coincideix amb els deu anys de la prova Tuna Race Balfegó, una competició en aigües obertes impulsada per la mateixa empresa, que també tindrà lloc aquest cap de setmana.

L'empresa Tuna Tour, que participa activament en la promoció i el desenvolupament de l'activitat turística sostenible de les Terres de l'Ebre, inicia així la temporada que preveu superar els 20.000 visitants.

La Diada de la Tonyina Roja està organitzada per l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar juntament amb el Grup Balfegó i el Tuna Tour.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho