Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Dia Mundial de l'Activitat Física

A les Terres de l’Ebre són diversos els municipis que s’han afegit a la celebració organitzant diferents activitats

Etiquetes   esports

Publicat el6/4/2018

Per 9è any consecutiu Catalunya se suma a l'Organització Mundial de la Salut (OMS) per a celebrar avui el Dia Mundial de l'Activitat Física (DMAF), que es commemora cada 6 d'abril amb l'objectiu de sensibilitzar la població sobre l'epidèmia del sedentarisme i promoure l'activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

Amb el lema "+ actius cada dia", l'objectiu de la jornada és promoure l’activitat física com a element fonamental de salut i benestar, així com remarcar els efectes beneficiosos d'aquesta pràctica sobre l'esfera emocional, tot acumulant 30 minuts d'activitat física cada dia en adults i gent gran, i 60 minuts en infants i adolescents.

El Dia Mundial de l'Activitat Física es celebra des del 2002 a tot el món, i Catalunya hi participa des del 2010 gràcies a l'impuls del Pla d'Activitat Física, Esport i Salut (PAFES) –desenvolupat pel Departament de Salut i la Secretaria General de l'Esport (SGE) en els darrers anys- a través de diverses iniciatives de promoció arreu del territori. A les Terres de l'Ebre són diversos els municipis que s'han afegit a la celebració organitzant diferents activitats.


Dia Mundial de l’Activitat Física | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

comparteix-ho