Càmping Ampolla Playa. Relax i diversió al Delta de l´Ebre

CAT | ES


Dia de l'Aqüicultura

En motiu d’aquesta efemèride, el centre d’aqüicultura de l’IRTA de La Ràpita ha organitzat una jornada de portes obertes. Serà el divendres 29 de novembre

Etiquetes   natura entorn, aqüicultura, sant carles de la rapita, montsia, delta ebre, terres ebre

Publicat el20/11/2019

Dia de l’Aqüicultura | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El centre d'aqüicultura de l'IRTA, ubicat al terme municipal de Sant Carles de la Ràpita, organitza una jornada de portes obertes amb visites guiades a les instal·lacions en motiu del Dia de l'Aqüicultura, que se celebrara anualment el 30 de novembre. Els investigadors de l'IRTA faran xerrades divulgatives per apropar al món de l'aqüicultura i a la recerca que fa l'IRTA en aquest àmbit.

Durant la jornada de portes obertes, que tindrà lloc el divendres 29 de novembre, es podrà visitar també l'exposició “Migratoebre”, que dona a conèixer el projecte, finançat en el marc del Programa Life de la Unió Europea. L'exposició inclou textos, fotografies, il·lustracions de gran format i maquetes, que es complementen amb un audiovisual amb imatges aèries i subaquàtiques del tram final del riu Ebre, comprès entre Riba-roja d'Ebre i la desembocadura.

Més informació i programa de xerrades en aquest enllaç


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu