Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES


El DH Godall aplega 215 riders a la serra de Godall

Obrint la temporada de descens amb BTT a Catalunya, la Unió Ciclista Santa Bàrbara conjuntament amb la Federació Catalana de Ciclisme i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Godall, va organitzar la setena edició del DH Godall que va ser la primera cursa puntuable de la DH Challenge 2015. El guanyador absolut va ser Jonathan Anaya de l’equip Bike Village amb un temps de 2:16:356

Etiquetes   btt, godall, montsia

Publicat el23/2/2015

Obrint la temporada de descens amb BTT a Catalunya, la Unió Ciclista Santa Bàrbara conjuntament amb la Federació Catalana de Ciclisme i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Godall, va organitzar la setena edició del DH Godall que va ser la primera cursa puntuable de la DH Challenge 2015.

Amb una participació de 215 corredors es consolida com una de les proves amb més assistència de les que se celebren a Catalunya.

El DH Godall aplega 215 riders a la serra de Godall | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Tot i els avisos de fort del vent, el dia va ser força bo tant per als riders com per als centenars d'espectadors que es van apropar fins a la serra de Godall, indret molt freqüentat per a la pràctica de la BTT i el senderisme.

El recorregut del DH Godall va ser al mateix que en edicions anteriors, ja és tot un clàssic, i va des de gairebé al punt més alt de la serra de Godall fins a la plaça Major del poble; té una distància de 1.400 metres i compta amb salts espectaculars, revolts pronunciats, trams de sender en els que, tot i la baixada, toca pedalar per a esgarrapar uns segons al cronòmetre. Malgrat registrar-se bons temps, es va quedar lluny del rècord del circuit que està en 2 minuts i 9 segons.

El DH Godall aplega 215 riders a la serra de Godall | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

El guanyador absolut va ser Jonathan Anaya de l'equip Bike Village amb un temps de 2:16:356, seguit de Jordi Junyent del Rumblebikes amb 2:17:749 i en tercer lloc Javier Guijaro de l'equip Guijaro Tot Esport amb 2:17:429.

Podeu descarregar-vos la classificació general del DH Godall del 22/2/2015.

Teniu un recull d'imatges del DH Godall al facebook d'EbreActiu.

El DH Godall aplega 215 riders a la serra de Godall | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

Font: Unió Ciclista Santa Bàrbara i EbreActiu.cat

DH Godall 2015