Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Després de dos anys d'aturada, torna el festival iber Tyrika d'Alcanar

Serà el cap de setmana de l’1 al 2 d’octubre amb un programa farcit d’activitats. En el marc de l’esdeveniment també se celebraran Les Nits de Tyrika, el divendres 30 de setembre

Etiquetes   vida activa, turisme, turisme cultural, alcanar, montsia, terres ebre

Publicat el19/9/2022

Després de dos anys d’aturada, torna el festival iber Tyrika d’Alcanar | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d'arxiu de l'edició 2019 del festival Tyrika. EbreActiu


Després d'una aturada de dos anys a causa de la pandèmia de covid-19, Alcanar tornarà a viatjar als orígens de la seua història ibèrica durant el cap de setmana del 30 de setembre al 2 d'octubre. Tyrika, el Festival Iber d'Alcanar, es desenvoluparà principalment entorn del poblat ibèric de la Moleta del Remei i es complementarà amb una taverna ibèrica.

Tyrika està organitzat i finançat per l'Ajuntament d'Alcanar, amb el suport de l'Associació de Mestresses de Casa d'Alcanar i la col·laboració d'entitats del municipi, i s'emmarca en les activitats del 22è Cap de Setmana Ibèric de la Ruta dels Ibers, organitzat pel Museu d'Arqueologia de Catalunya.

Totes les activitats de tallers didàctics i visites teatralitzades seran gratuïtes. A més, durant tot el cap de setmana, d'11 a 14 h i de 17 a 21 h, cada mitja hora hi haurà servei de bus gratuït entre Alcanar i l'Ermita del Remei. El bus sortirà de les parades de la ronda del Remei i l'avinguda de Catalunya.

Consulta la programació en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho