Festes de Sant Joan i Sant Pere. Hospitalet de l’Infant del 21 al 30 de juny

CAT | ES


El Departament d’Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per promoure els vins de les DO catalanes

D’altra banda, l’INCAVI impulsarà aquest estiu una campanya de promoció de l’enoturisme, que complementarà la campanya engegada per la Generalitat de Catalunya de foment del turisme sota el lema Catalunya és casa teva

Etiquetes   de la terra, vi, do montsant, do priorat, catalunya

Publicat el27/5/2020

El Departament d’Agricultura i les DO impulsaran una campanya de comunicació per promoure els vins de les DO catalanes | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... A la tardor també es posarà en marxa una campanya que posarà en valor els productes alimentaris catalans i on el vi també hi serà present

 

La consellera d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, i les DO catalanes han acordat impulsar una campanya de comunicació per a promoure els vins catalans. En total s'hi destinaran 100.000 euros, dels quals 25.000 euros els aportaran les DO i 75.000 el Departament d'Agricultura, a través de l'INCAVI.

La mesura s'ha decidit en la reunió que es va fer ahir entre la consellera Teresa Jordà i representants de les 11 DO víniques catalanes per a analitzar la situació creada per la covid-19 i les possibles actuacions a portar a terme per a reduir-ne els efectes i ajudar a sortir-ne el millor possible.

Les DO i l'INCAVI crearan una comissió mixta a fi de treballar plegats i executar aquesta campanya de comunicació i difusió que posarà en valor els vins de les DO en el mercat català tenint en compte atributs com ara la proximitat, el territori o el paisatge.

D'altra banda, l'INCAVI impulsarà aquest estiu una campanya de promoció de l'enoturisme, que complementarà la campanya engegada per la Generalitat de Catalunya de foment del turisme sota el lema Catalunya és casa teva.

En aquest mateix sentit, el Departament d'Agricultura posarà en marxa una campanya a la tardor que posarà en valor els productes alimentaris catalans i on el vi també hi serà present.

A la reunió també es van tractar possibles mesures per equilibrar l'oferta de raïm i la demanda mitjançant diverses mesures com la destil·lació d'excedents de vi, la verema en verd i el perfeccionament del control de la traçabilitat.


Per: Redacció

Fotos: Cedida

comparteix-ho