Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Denunciats per pescar tonyina en època de veda a l'Ametlla de Mar

El Seprona dona les captures a una entitat social

Etiquetes   de la terra, tonyina roja, ametlla de mar, pesca esportiva

Publicat el28/1/2021

Denunciats per pescar tonyina en època de veda a l’Ametlla de Mar | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Seprona de la Guàrdia Civil ha denunciat dos persones per pescar tonyina roja en època de veda. Divendres passat, durant un control de la pesca recreativa a l'Ametlla de Mar, els agents van observar que els dos ocupants d'una embarcació introduïen uns cubells en un vehicle aparcat al recinte portuari. Els policies van identificar-los i van comprovar que estaven manipulant diverses parts de tonyina roja trossejada, sense cap, vísceres ni cua, amb un pes aproximat de 45 quilos. Els agents van prendre declaració als dos homes, als quals atribueixen un suposat delicte contra els recursos naturals i el medi ambient.

Després de confirmar que el producte era apte per al consum humà, la Guàrdia Civil va donar les captures a una entitat social.


Per: ACN

Foto: EbreActiu