Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/4/2021#) AND (caducitat>=#12/4/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Deltebre tanca el cicle anual de gastronomia amb les Jornades de l'Ànec

Les Jornades Gastronòmiques de l’Ànec començaran aquest divendres 24 de novembre i s´alalrgaran fins al 10 de desembre, quan es donarà per finalitzat el cicle de jornades gastronòmiques 2017

Etiquetes   Gastronomia, Deltebre, Baix Ebre

Publicat el23/11/2017

Deltebre tanca el cicle anual de gastronomia amb les Jornades de l’Ànec | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... l'Ajuntament de Deltebre aposta per dinamitzar el producte local de qualitat


La tellerina, el musclo, l'arròs i l'ànec han estat els protagonistes del cicle de gastronomia que l'Ajuntament de Deltebre ha impulsat durant tot aquest any per a posar en valor el producte i la cuina local. El regidor de Seguretat i Mobilitat i Acció Comercial de l'Ajuntament de Deltebre, Francisco Castro, ha destacat que “totes aquestes actuacions tenen la finalitat de posar en valor els productes que són essència de la cuina de Deltebre”.

Castro ha fet aquesta valoració en el marc de la presentació de les Jornades Gastronòmiques de l'Ànec, que es celebraran del 24 de novembre fins al 10 de desembre, i que compten amb la participació d'un total de 14 restaurants del municipi (Tres Cantons, Delta Hotel, Restaurant Nuri, Restaurant Mas de Nuri, Sushi MC, Barbacoa Rafael, Tramontano, Embarcador XXI, Restaurant Paca, Les Dunes, Casa Nicanor, Mas de Prades, Pizzeria La Tasqueta i Pizzeria Bar 9). Els menús que ofereixen tots aquests establiments oscil·len entre els 15 i 35 euros.

En aquesta aposta que realitza l'Ajuntament de Deltebre per dinamitzar el producte local de qualitat, també cal citar la celebració de la fira gastronòmica Mescla i la primera edició del Volta i Tapa't, la ruta de tapes de Deltebre. Castro ha destacat que “l'any vinent encara enfortirem més aquesta línia de treball ja que el nostre municipi té amb la cuina un valor i un atractiu molt important i, al mateix temps, disposem de restaurants de gran qualitat”.

En l'acte de presentació de les jornades gastronòmiques de l'ànec, que s'ha realitzat al mercat municipal de La Cava, també ha participat la regidora d'Hisenda, Transparència i Atenció a les Persones, Lluïsa Ventura, i el vicepresident de la Federació de Comerç i Turisme, Ricard Chopo.


Deltebre tanca el cicle anual de gastronomia amb les Jornades de l’Ànec | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...