Roquetes.  Muntanya, ciència i tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/15/2022#) AND (caducitat>=#8/15/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Turisme | Deltebre promociona la seua cuina a la Fira Madrid Fusión

A partir d’aquest dilluns i fins dimecres, Deltebre disposarà d’un estand a una de les fira gastronòmiques més rellevants de l’estat espanyol

Etiquetes   gastronomia, turisme, deltebre, delta ebre

Publicat el22/1/2018

Turisme | Deltebre promociona la seua cuina a la Fira Madrid Fusión | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Aquest estand particular per a la difusió turística es va estrenar recentment al Saló del Manga de Barcelona


L'Ajuntament de Deltebre segueix amb la seva aposta per posar en valor el producte local i de proximitat del municipi. És per aquest motiu que, a partir d'aquest dilluns i fins dimecres, l'Ajuntament disposarà d'un estand a una de les fira gastronòmiques més rellevants de l'estat espanyol, Madrid Fusión.

A banda d'aquest estand particular per a la difusió turística, el qual es va estrenar recentment al Saló del Manga de Barcelona, Deltebre també participarà activament en el transcurs d'aquesta fira. D'aquesta manera, durant els seus tres dies, i mitjançant empreses del municipi, hi haurà demostracions de cuina d'ostres a càrrec d'Explotacions Fangar i Fepromodel, de licor d'arròs a càrrec de la Cooperativa d'Arrossaires del Delta de l'Ebre, de postres d'arròs a càrrec de Molí de Rafelet, de vi a càrrec de l'empresa Lo Flamenk i, finalment, també una demostració d'arròs ecològic d'EcoCastells.

En aquesta línia de promoció, l'Ajuntament també aprofitarà aquesta fira per estrenar un nou vídeo promocional del municipi de Deltebre, aquesta vegada centrat en la cuina i que complementa els diferents audiovisuals que a hores d'ara disposa el municipi i que es poden consultar a la pàgina web del consistori o bé al seu canal de Youtube.Renovació del conveni amb l'Estació Nàutica Costa Daurada

Deltebre ja fa dies que es promociona a Madrid, la setmana passada hi va ser present a Fira Internacional de Turisme, Fitur. Precisament, durant la celebració d'aquest certàmen, l'Estació Nàutica Costa Daurada i els set ajuntaments que en formen part, entre ells el de Deltebre, van signar la renovació del seu Conveni Intermunicipal de col·laboració. Aquest document, que es firma cada any, és el que regula la relació entre els municipis associats i l'Estació Nàutica i estableix els drets i deures de cadascuna de les parts.

En els darrers mesos s'ha treballat per establir unes línies de promoció específiques que permetin desestacionalitzar la temporada turística. Activitats com el submarinisme o la pesca esportiva tenen un gran potencial per atraure visitants. A tall d'exemple, cal destacar que al centre d'Europa, països com França, Alemanya i Holanda, sumen més de 8 milions de persones que practiquen pesca esportiva, mentre que el submarinisme, de forma freqüent, el realitzen més de 4 milions de persones.

El Conveni Intermunicipal 2018 de l'Estació Nàutica van firmar-lo representants de les set poblacions integrades, concretament els alcaldes de Salou, Pere Granados; Fran Morancho, alcalde de Mont-roig del Camp; Alfons García, alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet i l'alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza. També van firmar-lo les regidores de l'Ametlla de Mar i l'Ampolla, Maria Marsal i Meritxell Jardí, i el regidor de Deltebre, Francisco Castro, així com el president de l'Estació Nàutica, Vicent Martí. A l'acte, van assistir-hi també regidors dels ajuntaments així com tècnics de turisme.

L'Estació Nàutica Costa Daurada està formada pels set municipis que es troben situats al Golf de Sant Jordi, una gran àrea 90 kilòmetres de serveis turístics relacionats amb el mar que ha esdevingut el domini nàutic més gran de Catalunya.