Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Deltebre presenta les Jornades gastronòmiques de l'Ànec

En total participaran 13 restaurants del municipi i els menús es podran degustar des del dia 22 de novembre fins al 8 de desembre

Etiquetes   turisme, turisme gastronomic, deltebre, baix ebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el18/11/2019

Deltebre presenta les Jornades gastronòmiques de l’Ànec | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Ajuntament de Deltebre va presentar aquest passat divendres una nova edició de les Jornades gastronòmiques de l'Ànec, les quals tancaran el cicle de gastronomia de l'Ajuntament de Deltebre. En total participaran 13 restaurants del municipi i els menús es podran degustar des del dia 22 de novembre fins al 8 de desembre. Els menús i restaurants participants es poden consultar al web de l'Ajuntament de Deltebre.


La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, va explicar que “amb la gastronomia i el producte tenim uns dels nostres atractius i des del govern hem de saber posar en valor aquest fet i realitzar aquelles actuacions necessàries per a mostrar el bo i millor del nostre territori”.

Durant tot aquest any, l'Ajuntament de Deltebre ha realitzat també les jornades gastronòmiques de la tellerina, del musclo i de l'arròs. A banda de la ruta de tapes per Deltebre, el Volta i Tapa't, i la fira gastronòmica Mescla.


Per: Redacció