Masdenverge, al bell mig de dos parcs naturals

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Deltebre instal·la una cinquantena de plafons per a millorar la senyalització turística

Els panells també disposen d’un codi QR que permet geolocalitzar i mostrar la distància entre la ubicació de l’usuari i la ubicació dels diferents punts d’interès mostrats al plafó

Etiquetes   turisme, deltebre, delta ebre

Publicat el12/2/2019

Deltebre instal·la una cinquantena de plafons per a millorar la senyalització turística | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La nova senyalització s'acabarà d'instal·lar durant les properes setmanes. Foto: cedida


L'Ajuntament de Deltebre està instal·lant durant aquestes setmanes 47 nous plafons per a millorar la senyalització turística del municipi. Els plafons s'instal·len, la seva majoria, a la zona rural, però també al nucli urbà de Deltebre i al nucli de Riumar.

L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “amb la instal·lació d'aquesta nova senyalització volem facilitar la localització dels diferents atractius turístics del municipi tant per als turistes com també per als veïns i veïnes de Deltebre”. Soler també ha recordat que “amb la millora de la senyalització també donem resposta a una de les demandes i preocupacions del sector turístic”.

El plafó està configurat per un mapa de tot el terme municipal de Deltebre en el qual estan indicats tots els punts d'interès turístic tant des del punt de vista paisatgístic, com ecològic, esportiu i històric. Per altra banda, i en alguns casos depenent de la seva ubicació, a banda del propi mapa, el plafó també conté la senyalització corresponent dels atractius turístics.

Alhora, els panells també disposen d'un codi QR que permet geolocalitzar i mostrar la distància entre la ubicació de l'usuari i la ubicació dels diferents punts d'interès mostrats al plafó, tot amb l'objectiu, també, de facilitar i millorar la mobilitat.

La nova senyalització, que s'acabarà d'instal·lar durant les properes setmanes, completa el procés de renovació de la senyalització comercial i de serveis que va realitzar l'Ajuntament de Deltebre l'any anterior.Tirolina Fuentespalda, la tirolina doble més llarga d’Europa