Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Deltebre inicia la producció d'una campanya turística per incentivar el turisme de proximitat

Deltebre és un municipi amb una àmplia diversitat de paisatges extensos. Per exemple, el municipi disposa del 8.5% de les platges de tota Catalunya

Etiquetes   turisme, turisme sostenible, turisme natura, deltebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el5/6/2020

Deltebre inicia la producció d’una campanya turística per incentivar el turisme de proximitat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Far del Fangar, a la platja de la Marquesa, una de les icones del Deltebre


Deltebre han iniciat els treballs de realització d'una nova campanya turística i de promoció del municipi amb l'objectiu principal de dinamitzar el sector turístic del municipi una vegada s'aixequin les restriccions actuals de la COVID-19, i descobrir petits detalls desconeguts del territori.

Aquesta campanya, que estarà conformada per diferents capsules de vídeo, “ha de permetre seguir donant a conèixer un municipi emergent que disposa d'atractius turístics de primer ordre i que cada vegada compta amb més visitants”, segons ha destacat l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler. De fet, Deltebre és un municipi amb una àmplia diversitat de paisatges extensos. Per exemple, el municipi disposa del 8.5% de les platges de tota Catalunya.

La campanya posarà en valor les diferents experiències destinades a tots els públics que es poden realitzar al municipi, així com també, mostrarà el mosaic de detalls encisadors de Deltebre. Previ a la seva gravació, es realitzarà un procés de participació amb el sector per a detectar els seus suggeriments.


Per: Redacció

Fotos: EbreActiu