Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Deltebre inicia les primers Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa

Fins a 10 restaurants del municipi s’han acollit a unes jornades que comencen demà i s’allargaran fins el 18 de desembre

Etiquetes   vida activa, jornades gastronomiques, gastronomia, turisme gastronomic, deltebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el1/12/2022

Deltebre inicia les primers Jornades Gastronòmiques del Peix de Bassa | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Des d'aquest divendres 2 de desembre, i fins al dia 18 d'aquest mateix mes, Deltebre acollirà les noves Jornades Gastronòmiques de Peix de Bassa. En total, fins a 10 restaurants del municipi s'han acollit a unes jornades impulsades pel mateix ajuntament i també per l'Associació FECOTUR.

Aquestes jornades tanquen el cicle gastronòmic de l'Ajuntament de Deltebre, el qual enguany ha comptat amb jornades de la closca, de l'arròs, de l'ànec i del musclo, a banda de la ruta de tapes i també de la mostra de gastronomia Mescla. La regidora d'Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha explicat que “a Deltebre i al Delta tenim un producte de primera qualitat que hem sabut exportar i que, a la vegada, és reclam per a les persones que ens visiten. Per això, com a Ajuntament de Deltebre, treballem per donar a conèixer encara més aquests productes de la mà dels restauradors del municipi”.

En aquest sentit, el tinent d'alcaldia de #DeltebreActiu, Robert Bertomeu, ha realçat “el paper de la pesca tradicional” i ha afegit que “aquestes jornades són una oportunitat per a posar en valor un producte de qualitat amb ànima i essència del nostre Delta i de la nostra història”.

La roda de premsa s'ha dut a terme al Canal Vell, i també ha comptat amb la presència del tinent d'alcaldia de #DeltebreProjecció, Carlos Serra. Els restaurants participants, així com els diferents menús i preus, es poden consultar en aquest enllaç.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho