Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Deltebre i Sant Jaume organitzen Volta i Tapa't, la primera ruta de tapes entre les dues poblacions

Volta i Tapa’t s’inicia aquest divendres 29 d’octubre i finalitzarà el dia 28 de novembre. Hi participen un total de 16 bars, restaurants i fleques dels dos municipis deltaics

Etiquetes   vida activa, gastronomia, turisme gastronomic, deltebre, sant jaume enveja, delta ebre

Publicat el29/10/2021

Deltebre i Sant Jaume organitzen Volta i Tapa’t, la primera ruta de tapes entre les dues poblacions | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Amb el pont Lo Passador de rerefons, els municipis de Deltebre i de Sant Jaume d'Enveja han presentat la primera edició de la ruta de tapes conjunta. Sota el nom de Volta i Tapa't, un total de 16 bars, restaurants i fleques participen en una iniciativa que té com a objectiu posar en relleu el producte local i dinamitzar l'economia.

De fet, Volta i Tapa't és una iniciativa de l'Ajuntament de Deltebre que es realitza des de l'any 2017 i que enguany, després de l'aturada per la COVID-19, s'impulsa de manera conjunta amb l'Ajuntament de Sant Jaume d'Enveja per “seguir sumant esforços, crear sinèrgies i cercar noves vies de col·laboració que ens permetin projectar la marca Delta de l'Ebre, i els seus atractius com la gastronomia, des del cor i capitalitat que representem els dos municipis”, segons ha destacat l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, en el marc de la seva intervenció durant el transcurs de la roda de premsa.

En la mateixa línia, l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja, Joan Castor Gonell, ha ressaltat que “és molt important que els ajuntaments impulsem els productes locals i que ho féssim de la mà dels restauradors”. A la vegada, Castor ha afegit que “les accions conjuntes ens permeten arribar més lluny ja que junts tenim més força i podem oferir un millor servei als veïns i veïnes”.

La padrina d'aquesta edició ha estat la cuinera Ada Parellada, premi Creu de Sant Jordi com a reconeixement a la seva trajectòria. En aquest enllaç es poden consultar les diferents tapes i també els horaris corresponents de degustació, que varien depenent de cada restaurador.

Volta i Tapa't s'inicia aquest divendres 29 d'octubre i finalitzarà el dia 28 de novembre. El preu de la tapa més la beguda és de 3.50€.


Font i foto: Deltacat

comparteix-ho