Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Deltebre estrena el Parc Fluvial del Delta per seguir obrin el municipi al riu Ebre

El parc ret homenatge a les barcasses que al seu moment unien els dos municipis de Deltebre i Sant Jaume d’Enveja

Etiquetes   natura entorn, riu ebre, turisme, deltebre, delta ebre, sant jaume enveja

Publicat el11/5/2020

Deltebre estrena el Parc Fluvial del Delta per seguir obrin el municipi al riu Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Deltebre disposa, des d'aquest passat dissabte, d'un nou espai verd ubicat a l'entorn del pont Lo Passador. El Parc Fluvial del Delta contempla gairebé 6.000m2 i es pretén que sigui un espai estratègic i dinamització turística i econòmica del municipi.

L'obertura d'aquest emplaçament s'ha realitzat telemàticament a través de les xarxes socials de l'Ajuntament de Deltebre i ha comptat, a banda de l'alcalde de Deltebre, amb la participació de la presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, l'alcalde de Sant Jaume d'Enveja, Joan Castor Gonell, i l'antic propietari de l'embarcador de La Cava, José Castells.

De fet, en aquest parc es ret homenatge a les barcasses que al seu moment unien els dos municipis de Deltebre i Sant Jaume d'Enveja. L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha remarcat que “amb aquest nou emplaçament mirem al Deltebre del futur, però també posem en valor el nostre passat i la nostra història patrimonialitzant una barcassa que esdevindrà, en el marc del Parc Fluvial del Delta, un escenari”. A banda de la pròpia barcassa, al Parc també hi ha un plafó explicatiu de la història de les barcasses.


Desenvolupament de l'entorn del Passador

El Parc Fluvial del Delta és un pas més en la dinamització dels terrenys dels terrenys ubicats a l'entorn de pont Lo Passador, que va començar l'octubre de 2018 amb la inauguració del Centre Fluvial del Delta. L'alcalde ha recordat que aquests terrenys, sobre els quals s'ha realitzat el Parc Fluvial del Delta, han estat cedits per l'INCASOL a cost cero gràcies a les gestions del govern municipal, uns terrenys que l'any 2013 es valoraven en 277.000€.


Per: Redacció

Fotos: Cedida