Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Deltebre engega les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs amb la participació de 16 restaurants

En el cas de l’ametlla, en determinats casos, serà la pitjor collita dels darrers 10 anys

Etiquetes   turisme gastronomic, vida activa, arros, jornades gastronomiques, gastronomia, deltebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el8/9/2021

Deltebre engega les Jornades Gastronòmiques de l’Arròs amb la participació de 16 restaurants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El mes de setembre, a Deltebre, més enllà de la tornada a l'escola i a la rutina, també està marcat per l'inici dels treballs de la sega. I és en aquest marc que l'Ajuntament de Deltebre, en col·laboració amb l'associació FECOTUR, ha impulsat les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs.

Una nova edició que enguany compta amb 16 restaurants que ofereixen un ampli ventall de menús per degustar l'arròs en les seves diferents varietats. L'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha explicat que “des de l'Ajuntament de Deltebre seguirem treballant per generar accions que ens permetin dinamitzar l'economia del nostre municipi, i que ajudin a promocionar i projectar la nostra cuina i el nostre producte”. I és que amb aquestes jornades, més enllà d'atraure als veïns i veïnes, també és té l'objectiu de seduir als habitants de la resta del territori.

En aquesta mateixa línia, i com a novetat, 16 establiments del municipi decoraran el seu aparador amb motius típics de la sega, una iniciativa que es pretén que tingui continuïtat en la resta d'edicions. La regidora de Personal i Acció Comercial, Ingrid Santiago, ha posat en valor “la implicació dels comerços i dels restaurants que participen en unes jornades que estan més que consolidades i que ens permeten gaudir de la cuina d'un dels productes estrella del nostre municipi, com també dels establiment”.

Aquestes jornades comencen aquest divendres, dia 10 de setembre, i s'allargaran fins al diumenge 3 d'octubre. Tant a la pàgina web de www.deltebre.cat com també als establiments participants es poden consultar les diferents propostes culinàries que els comensals podran degustar.


Per: Redacció

comparteix-ho