Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Deltebre Dansa obre les inscripcions per a estudiants i professionals

El festival "recupera l’essència prepandèmia" i retorna amb el lema ’Move, human!’

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, deltebre, delta ebre,

Publicat el5/5/2022

Deltebre Dansa obre les inscripcions per a estudiants i professionals | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Deltebre Dansa 2022 ha obert el període d’inscripcions per a estudiants i professionals als cursos de formació. L’edició d’enguany se celebrarà del 4 al 17 de juliol amb el lema ’Move, human!’ i una programació que recupera "l’essència prepandèmia", amb la formació artística multidisciplinària i setze professors internacionals de la més prestigiosa avantguarda internacional contemporània, i els espectacles per al públic sense restriccions. Tot i que encara es treballa per tancar la programació, hi haurà una quinzena d’espectacles de dansa, circ i altres disciplines de les arts escèniques, tant d’artistes nacionals com internacionals, de companyies consolidades i amb reconegudes trajectòries com altres d’emergents.

El festival reunirà els professors Akira Yoshida, Alleyne Dance, Anton Lachky, David Zambrano & Milan Herich, Francisco Córdova, Fighting Monkey, Lali Ayguadé, Lucija Romanova, Marion Sparber & Alan Guerra, Rakesh Sukesh, Wim Vandekeybus i Hofesh Shechter Repertory.

Com ha destacat el director de Deltebre Dansa, Roberto Olivan, el festival restableix "espais al marge de la virtualitat, segurament més saludables i que han de permetre rescatar l’atenció de la proximitat i el contacte personal".


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho