DeltaBirding Festival. 23, 24 i 25 de setembre de 2022

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/19/2022#) AND (caducitat>=#8/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Deltebre clou DeltaFira i Mescla amb la venda de més de 6.000 degustacions

Diferents cuiners de referència a nivell local i del territori, així com més de 130 empreses han participat de manera directa amb la fira ja sigui a través dels estands, de xerrades, tallers de cuina o tastos de vins

Etiquetes   gastronomia, turisme, deltebre, delta ebre, terres ebre

Publicat el23/5/2018

Deltebre clou DeltaFira i Mescla amb la venda de més de 6.000 degustacions | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

La tercera edició de DeltaFira i de Mescla, la mostra de gastronomia, de paisatge i de turisme de les Terres de l'Ebre ha finalitzat superant les dades de l'anterior edició tant en nombre de visitants, al voltant de 10.000, com de degustacions, que enguany ha superat les 6.000, un miler més que el darrer any.

Per a l'alcalde de Deltebre, Lluís Soler, aquestes xifres mostren que “estem parlant d'una fira que no només s'ha consolidat des de la seva recuperació sinó que s'ha convertit en un referent per al territori”. Soler també ha detallat que “el retorn i impuls de la DeltaFira era un dels nostres objectius ja que un municipi com el nostre ha de disposar d'una fira digna que generi orgull entre la ciutadania i permeti projectar la marca de Deltebre a arreu del territori”.

En la present edició de Mescla han participat quatre cuiners guardonats amb estrella Michelin: Vicent Guimerà, del restaurant Antic Molí, Fran López, del restaurant Villaretiro, Jeroni Castell, del restaurant Les Moles, i Diego Campos, del restaurant Rincón de Diego. Alhora, de diferents cuiners de referència a nivell local i del territori, així com més de 130 empreses han participat de manera directa amb la fira ja sigui a través dels estands, de xerrades, tallers de cuina o tastos de vins.