sumaĺt al canal whatsapp dĺEbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Deltebre acull el 44Ŕ campionat ornitol˛gic de Catalunya

SerÓ durant aquest cap de setmana al pavellˇ esportiu Lo Salat

Etiquetes   natura patrimoni, ornitologia, deltebre, baix ebre, delta ebre

Publicat el27/10/2017

Deltebre acull el 44Ŕ campionat ornitol˛gic de Catalunya | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... L'Associaciˇ Ornitol˛gica de Deltebre ha estat l’encarregada d’organitzar el campionat


El municipi de Deltebre serÓ, aquest cap de setmana, la capital catalana de tots els afeccionats i afeccionades a l'ornitologia. De fet, Ús durant aquests dies que es celebrarÓ el 44Ŕ campionat de Catalunya al pavellˇ esportiu Lo Salat on hi participaran 2.000 ocells criats en captivitat a Catalunya, Comunitat Valenciana i l'Aragˇ.

L'organitzaciˇ d'aquest esdeveniment ha estat a cÓrrec de l'Associaciˇ Ornitol˛gica de Deltebre. En aquest sentit, i en el marc de la inauguraciˇ del campionat, el tinent d'alcalde d'Afers Interns i Institucionals, Kilian Franch, ha felicitat als responsables de l'associaciˇ per haver organitzat aquest campionat. Franch ha manifestat que ôamb aquest esdeveniment, Deltebre torna ser referŔncia en un sector determinat i, com a equip de govern, Ús evident que estarem al costat de totes aquelles iniciatives que caminin en la lÝnia d'enlairar Deltebreö.

En el transcurs del campionat, que finalitzarÓ el diumenge, s'utilitzaran els mitjans mÚs avanšats en el camp informÓtic i, alguns d'ells, s'aplicaran per primer cop en un concurs ornitol˛gic. Aquest campionat anirÓ acompanyat del I Concurs de Dibuix Ornitol˛gic de les Terres de l'Ebre entre els centres de primÓria i secundÓria. Tots els treballs presentats seran exposats aquest cap de setmana al recinte on es durÓ a terme aquest campionat.