Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

DeltaChamber Music Festival ret homenatge a ’Don Giovanni’ de Mozart en la seva sisena edició

El festival de música de cambra oferirà concerts en diferents poblacions de les Terres de l’Ebre

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, festival, amposta, tortosa, alcanar

Publicat el7/7/2021

DeltaChamber Music Festival ret homenatge a ’Don Giovanni’ de Mozart en la seva sisena edició | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


DeltaChamber Music Festival retrà homenatge a la música més rellevant de l’òpera de Mozart, ’Don Giovanni’, en la seva sisena edició. Després d’adaptar-se a la situació de la pandèmia l’any passat amb ’Parèntesi’, el certamen programarà entre els pròxims 3 i 8 d’agost concerts en diferents poblacions de les Terres de l’Ebre. Per a l’obertura, els dies 3 i 4 d’agost, s’han programat més d’una vintena de concerts individuals –un músic i un oient-. 

El dia 5 tindrà lloc un concert de música de cambra a Alcanar. Les actuacions centrals, amb un programa dos actes dedicat a l’òpera de Mozart, seran al Museu de les Terres de l’Ebre d’Amposta els dies 6 i 7. El certamen finalitzarà amb un concert de música de cambra a la catedral de Tortosa.


Per: ACN