Senda. Un món d´aventures i activitats al Matarranya al teu abast

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#10/24/2021#) AND (caducitat>=#10/24/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Delta Ebre Port presenta una nova ruta de xàrter nàutic que uneix Barcelona i el Delta de l'Ebre

L’Ajuntament de la Ràpita, Ports de la Generalitat i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona promocionen la destinació a la fira Internacional Charter Expo de Viena

Etiquetes   turisme, nàutica, sant carles de la rapita, delta ebre, terres ebre

Publicat el7/11/2019

Delta Ebre Port presenta una nova ruta de xàrter nàutic que uneix Barcelona i el Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquest dijous els representants de les institucions que integren la marca Delta Ebre Port han presentat l'oferta de l'activitat de xàrter nàutic al saló International Charter Expo (ICE) de Viena. La principal novetat és el nou itinerari que unirà Barcelona amb el Delta de l'Ebre i que oferirà l'empresa catalana de xàrters nàutics Be Charter. La ruta surt de del port de Barcelona fins el port del Sant Carles Marina de la Ràpita, passant pels ports de Torredembarra i l'Ampolla.

La nova ruta se suma a les dues existents entre els ports ebrencs i les Illes Balears. Actualment, hi ha dos itineraris en funcionament, la ruta nord, que surt de la Ràpita cap als ports de l'Ampolla, l'Ametlla de Mar i Calafat i, la ruta sud, que surt de la Ràpita i passa pels ports de les Cases d'Alcanar, passant per Vinaròs, Benicarló, Peníscola i las Fuentes, fins a les Illes Columbretes i les Illes Balears.

La fira International Charter Expo de Viena és el principal aparador professional del xàrter nàutic a Europa i un interessant punt de trobada d'operadors, agències de viatge, proveïdors i destinacions.

La presentació s'ha fet davant dels professionals internacionals del sector del xàrter nàutic i comptat amb la participació de l'alcalde de la Ràpita, Josep Caparrós, l'adjunt a la direcció del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l'Ebre, Albert Folch, i els tècnics de l'Oficina de Turisme de la Ràpita i de Ports de Generalitat.Casa-Refugi La Roureda - El Boixar (La Tinença de Benifassà)


L'alcalde la Ràpita, Josep Caparrós, ha dit que “Seguim apostant pels xàrters nàutics assistint per primera vegada al saló de referència professional del sector a Europa”. Caparrós ha afegit: “Tindrem reunions amb diversos operadors als quals volem explicar la situació privilegiada del nostre port. Per una banda, estem al centre del triangle que formen Barcelona, València i les Illes Balears. I per l'altra, la badia dels Alfacs té unes característiques perfectes per gaudir de la navegació, oferint l'entorn natural excepcional del Delta de l'Ebre”. Per la seva banda, l'adjunt a la direcció del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l'Ebre, Albert Folch, ha explicat que “hem presentat les Terres de l'Ebre a través del seu litoral a un públic nou, amant de la navegació”. Folch ha afegit que “les Terres de l'Ebre són reserva de la biosfera i una de les 100 millors destinacions sostenibles del món que a més a més es troba molt a prop de les Illes Balears, les Columbretes i els ports de Castelló”.

Des de Ports de la Generalitat, el seu gerent Joan Pere Gómez, ha apuntat que: “continuem promocionant els xàrters nàutics amb tres itineraris pels ports ebrencs amb el port de la Ràpita com a port base per la seva magnitud i la seva posició estratègica, així com les poblacions i la destinació turística Terres de l'Ebre”. Gómez ha afegit que “l'objectiu de la presentació d'avui a la fira més emblemàtica del sector a Viena és captar més turisme per mar i segur que la nova ruta de xàrter sumada a les dues en funcionament ajudaran a dinamitzar l'economia de la Ràpita i del conjunt del litoral ebrenc”.


Promoció de Delta Ebre Port

La promoció feta a Viena s'emmarca en el Pla d'accions 2019 de Delta Ebre Port per potenciar la marca, els ports, les instal·lacions, els serveis i la destinació turística amb la gran oferta de gastronomia, història, cultura, esports nàutics, observació d'ocells i oci que ofereix als visitants.

Delta Ebre Port continua apostant per l'arribada dels viatgers de xàrter nàutic per tal d'ajudar a promoure el teixit local, els comerços, els restaurants, els museus i les activitats esportives i d'oci. Així mateix, coordinar amb el territori la promoció de la destinació, d'acord amb el que demanda del xàrter nàutic, proposant noves experiències als turistes del sector nàutic.


Delta Ebre Port presenta una nova ruta de xàrter nàutic que uneix Barcelona i el Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...