Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Turisme | Delta Ebre Port es promou a la fira nàutica de Düsseldorf

La primera acció promocional de Delta Ebre Port aquest any és la participació a la fira nàutica de Düsseldorf, per generar turisme nàutic, activitat i dinamisme a les Terres de l’Ebre

Etiquetes   turisme, terres ebre delta ebre

Publicat el25/1/2018

Turisme | Delta Ebre Port es promou a la fira nàutica de Düsseldorf | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... En aquest certamen, el port de la Ràpita es promou com a port base per a xàrters nàutics conjuntament amb la destinació


L'empresa pública Ports de la Generalitat participa conjuntament amb l'Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET), per segon any consecutiu, en un estand al Saló Nàutic Boot de Düsseldorf (Alemanya), que se celebra del 20 al 28 de gener de 2018. La fira alemanya és el referent internacional del sector nàutic i els esports aquàtics arreu del món. Aquest any hi participen uns 2.000 expositors i preveu rebre 300.000 visitants.

Els representants de Delta Ebre Port, encapçalats pel gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, i el representant de l'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, Jordi López, entre altres directius, promouen la destinació i els seus ports a la fira nàutica líder del sector a Düsseldorf. Aquesta participació és la primera actuació del Pla d'accions 2018, en què s'invertiran 40.000 euros per promoure el port de la Ràpita i la destinació Terres de l'Ebre als mercats internacionals de creuers i nàutica. En aquest sentit, el gerent de Ports de la Generalitat, Joan Pere Gómez Comes, ha dit: “encetem el Pla d'accions 2018 amb la participació a la fira de Düsseldorf, l'altaveu internacional més important per posicionar Delta Ebre Port a la indústria nàutica”. Gómez Comes ha afegit: “Treballem plegats per generar ocupació i dinamisme econòmic al territori”.

Aquest Pla d'accions forma part de les línies estratègiques de l'acord institucional signat al novembre de 2016 entre les institucions i organismes que conformen la marca Delta Ebre Port. L'objectiu d'aquest acord és crear noves activitats a l'entorn de la nàutica que complementin els creuers de la Ràpita i la seva àrea d'influència.

Les institucions compromeses a les Terres de l'Ebre en treballar pel creixement de les activitats de xàrters nàutics i creuers a la costa ebrenca són les següents: Ports de la Generalitat; Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, el Patronat de Turisme Terres de l'Ebre i la Cambra de Comerç de Tortosa.


Xàrters nàutics

El port de Sant Carles de Ràpita lidera la nàutica de la costa de Tarragona, en tenir 1.500 amarradors esportius. Els representants de Delta Ebre Port a Düsseldorf tenen trobades i reunions amb nous operadors que vulguin treballar embarcacions de lloguer tenint el port de la Ràpita com a port base i la resta de ports ebrencs en els seu itineraris. L'impuls a aquesta activitat port generar turisme nàutic, activitat i dinamisme al conjunt de les Terres de l'Ebre.

L'activitat dels xàrters nàutics es va iniciar com a prova pilot l'any 2017 amb l'establiment del port de la Ràpita com a port base i punt de sortida de dues rutes. Una que va cap al nord, passant per l'Ampolla, l'Ametlla de Mar i Calafat i, una segona que va cap al sud, des de les Cases d'Alcanar fins a ports i destinacions de Castelló com ara Vinaròs, Benicarló, Peñíscola, las Fuentes i les Illes Columbretes, que es treballa amb un operador balear.