Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/30/2022#) AND (caducitat>=#6/30/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Una delegació de la Reserva de la Biosfera de La Siberia d'Extremadura visita les Terres de l'Ebre

Durant els pròxims dies la delegació de la Reserva de la Biosfera de La Siberia visitarà les quatre comarques de l’Ebre i es reunirà amb empreses acreditades amb la marca Terres de l’Ebre, Reserva de la Biosfera

Etiquetes   entorn, reserva bioesfera, terres ebre

Publicat el18/3/2021

Una delegació de la Reserva de la Biosfera de La Siberia d’Extremadura visita les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Una delegació de la Reserva de la Biosfera de La Sibera, Extremadura, visita aquesta setmana la Reserva de la Biosfera de les Terres de l'Ebre per tal de conèixer el model de gestió de la reserva i el funcionament de la marca ebrenca, que actualment aplega un total de 160 empreses acreditades amb el segell de qualitat. El president del Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE), Joan Alginet; el vicepresident i responsable de l'àrea de la Reserva de la Biosfera, Ferran Rosich; els tècnics del COPATE i el president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura, han rebut a la seu comarcal els membres de la delegació extremenya encapçalada per la presidenta del Centre de Desenvolupament Rural La Siberia, Rosa Maria Araujo i el gerent, Gonzalo Romero.

Durant els pròxims dies la delegació de la Reserva de la Biosfera de La Siberia visitarà les quatre comarques de l'Ebre i es reunirà amb empreses acreditades amb la marca Terres de l'Ebre, Reserva de la Biosfera. Així està previst que demà divendres es reuneixen amb empreses del Baix Ebre i Montsià i dissabte de la Ribera d'Ebre i la Terra Alta. La visita acabarà dilluns que ve quan s'ha programat una trobada amb una cooperativa oleícola de segon grau. “La comarca de la Siberia va ser declarada Reserva de la Biosfera el 2019 i actualment està en procés de creació de la marca, per la qual cosa els interessa conèixer el funcionament d'una altra Reserva amb més experiència”, ha explicat el president del COPATE, Joan Alginet.

La Sibera (Badajoz) va ser declarada Reserva de la Biosfera per la Unesco el 2019. Es tracta d'una comarca amb una extensió de 155.000 hectàrees, grans àrees d'espais naturals protegits per la Xarxa Natura 2000 i un paisatge format principalment per rius, embassaments, boscos i camps d'oliveres.


Per: Redacció

Foto: Cedida