Agenda d’activitats juliol a l’Hospitalet de l’Infant

CAT | ES


Controlat l'incendi a Beseit [ACTUALITZAT]

Segons fonts locals, el foc es troba en el paratge conegut com a Mas del Quinto, partida on ja es va produir un altre incendi la setmana passada, prop de Mas de Lluvia

Etiquetes   entorn, incendi, beseit, comarca matarranya

Publicat el14/9/2020

Controlat l’incendi a Beseit [ACTUALITZAT] | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Segons publica el Diario de Teruel, al voltant de les 9.30 h d'aquest matí s'ha declarat un incendi forestal als Ports de Beseit, a la Comarca del Matarranya. Segons fonts locals, el foc es troba en el paratge conegut com a Mas del Quinto, partida on ja es va produir un altre incendi la setmana passada, prop de Mas de LLuvia. Segons apunten fonts mediambientals, el foc originat la setmana passada podria haver-se reproduït. 

Fins al lloc s'han desplaçat diferents efectius d'extinció d'incendis, entre ells dos quadrilles helitransportades, una amb base a Alcorisa i una altra amb base a Terol, segons fonts del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Medi Ambient de el Govern d'Aragó. La Generalitat de Catalunya ha enviat 3 dotacions aèries i també hi ha bombers catalans. La zona és de molt difícil accés i de gran valor ecològic (pineda), però donada la gran quantitat de mitjans enviats no es preveu una evolució desfavorable i la superfície afectada és molt escassa.

[ACTUALITZACIÓ: 14/9/2020] Fonts de l'Operatiu de Prevenció i Incendis Forestal d'Aragó han donat per controlat l'incendi al voltant de les 13 hores.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho