Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Damien Oton i Nastasia Giménez guanyen l'Endubitem 2018

Celebrat ahir amb 375 participants, l’Endubitem és una de les proves de la Copa Catalana d’Enduro BTT i de l’Open de España de Enduro 2018

Etiquetes   esports, endurp, bitem, baix ebre

Publicat el5/3/2018

Damien Oton i Nastasia Giménez guanyen l’Endubitem 2018 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El temporal de neu i fred que va creuar Catalunya el passat dimarts i dimecres dies 27/28 de febrer, van donar pas a una onada d'amants entusiastes de l'Enduro BTT, que van acudir a la cita aquest diumenge dia 4 de març a la petita localitat tarragonina de Bítem.

La 5ª Edició de l'nduBítem, organitzada pel Club Esportiu Montaspre, ha donat el tret de sortida al 1er Open d'Espanya i a la vegada, a la 5ª Copa Catalana de l'especialitat de l'Enduro BTT.

Moltes sorpreses s'han trobat els inscrits a aquesta cada vegada més coneguda prova. Els participants que es van desplaçar a reconèixer el circuit durant el passat cap de setmana del 24 i 25 de febrer, van passar de trobar-se un terreny sec i polsós, a un terreny canviant durant tota la setmana: passant de fred i neu, a pluja, terreny banyat, sol, vent, plugim i arribant a tenir un temps immillorable per la carrera d'aquest diumenge dia 4 de març.

Abans però, el dissabte dia 3 de març, els més petits han tingut l'oportunitat de gaudir i practicar les seves habilitats endureres. El 2on EnduBítem Kids a tornat a ser una prova NO Competitiva, però que s'ha consolidat dins de l'esdeveniment amb molta participació i molta acceptació de les famílies, ja que poden gaudir dels més petits al llarg del recorregut que ha dissenyat l'organització.


Damien Oton i Nastasia Giménez guanyen l’Endubitem 2018 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Diumenge dia 4 de març, un total de 375 participants eren cridats a la sortida d'aquest apassionant repte. A partir de les 7:45, aquests corredors i corredores de diferents categories i edats tenien davant seu un recorregut de 33'3 km., amb els seus 1.230 metres de desnivell positiu i 5 especials cronometrades.

La competició s'ha regit pel reglament de l'Open d'Espanya d'Enduro BTT, on únicament han obtingut puntuació els participants amb llicència anual UCI i que corren amb la modalitat de sortida "scratch".

Les bicicletes elèctriques han estat les primeres a sortir, seguidament totes les fèmines i homes de la modalitat scratch i continuant amb els participants de la modalitat de sortida lliure.

La corredora francesa Nastasia Giménez, ha estat intractable en totes les especials, les cinc han estat en el seu poder. El segon i tercer se l'han disputat entre Viktória Giménez i Miriam Alcántara i Herminia Codina.

Les coses han estat semblants a l'apartat masculí, el francès Damien Oton ha marcat els millors temps en totes les especials. El segon i tercer lloc se l'han disputat el també francès Youn Deniaud i el corredor d'Osca Gabriel Torralba.


Damien Oton i Nastasia Giménez guanyen l’Endubitem 2018 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Bon ambient, bones sensacions i apassionada organització, han estat la clau d'aquest 5è EnduBítem que no ha deixat indiferent ni a participants ni a públic, ni tan sols a la mateixa organització. Destacar el civisme, educació i admiració dels participants amb els moltíssims voluntaris que han estat el cor i el motor d'aquest espectacular cap de setmana del 3 i 4 de març del 2018.

En acabar la prova, un dinar/festa amb tots els participants i familiars, sorteig de regals i entrega de trofeus als diferents guanyadors de les diferents categories que competien a la prova.


Classificacions Podi Open d'Espanya Enduro 2018 Bítem

Classificacions Endubitem 2018

Galeria de fotos Endubitem 2018 (1/2)

Galeria de fotos Endubitem 2018 (2/2)


Crònica: Club Esportiu Montaspre