Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/26/2022#) AND (caducitat>=#6/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Cursa del Pastisset de Benifallet s'ajorna a 2021

Així ho ha fet públic en un comunicat Fent Sendera, l’entitat organitzadora de la cursa

Etiquetes   activitats outdoor, curses per muntanya, circuitebre, benifallet, baix ebre, terres ebre

Publicat el9/7/2020

La Cursa del Pastisset de Benifallet s’ajorna a 2021 | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


A causa de les restriccions i afectacions per la Covid 19 i amb el nou reglament esportiu sobre la crisi, la Cursa del Pastisset de Benifallet ha quedat ajornada fins a l’any 2021.

Tal com expliquen des de Fent Sendera, organitzadors de la Cursa, any rere any han estat motivats per assumir el repte de fer viure una bona experiència als participants, voluntariat, veïnat de Benifallet i col·laboradors. Enguany, però, i amb els recursos de què disposen, no poden complir un dels seus principals objectius: garantir la seguretat de tots els participants.

Durant els darrers mesos, el col·lectiu sanitari i la població en general han fet molts esforços per combatre la Covid 19, per aquesta raó, des de l’entitat Fent Sendera valoren que la millor manera de seguir ajudant a la societat és no portar a terme cap esdeveniment on es puguin generar aglomeracions de gent.

Tot i lamentar haver de prendre aquesta decisió, que els entristeix, però després de seguir de ben a prop l’actualitat de tota la comunitat de trail i l’evolució de la Covid 19 no poden implementar les mesures necessàries per a la seguretat de totes les parts implicades, afegeixen.

Fent Sendera aprofita el comunicat per solidaritzar amb tots els esdeveniments esportius i culturals que no s’han pogut portar a terme, sobretot pels que han tingut despeses (tant pels organitzadors com pels participants o usuaris) i animen totes les entitats, clubs i organitzacions que han pres la decisió de fer la seva activitat post Covid 19 Segur que ho podran portar a terme amb seguretat i que serà tot un èxit. Per últim, han volgut agrair el suport i ajuda de tot el voluntariat, organismes, entitats, patrocinadors així com a la FCA que volien fer possible aquesta XI edició 2020 de la cursa.

LoPastisset i el CircuitEbre són gent inquieta i seguiran treballant per tancar aquest 2020 potenciant la pràctica d’activitat física i el turisme de les Terres de l’Ebre, així com ajudant els petits comerços i les empreses de serveis de la zona.

En pocs dies us explicarem més del projecte d’un Circuit Virtual 2020.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu