Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/13/2022#) AND (caducitat>=#8/13/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Cursa Camí de Sirga del 2017 rebaixa distància i desnivell

Arriba la 8a edició de la Cursa per muntanya Camí de Sirga de Móra d’Ebre, que es disputarà el diumenge 22 d’octubre. Amb sortida i arribada a l’ermita de Sant Jeroni, aquesta serà la penúltima prova del Circuit de les Terres de l’Ebre 2017.

Etiquetes   curses muntanya, mora ebre, ribera ebre, terres ebre, circuitbre

Publicat el13/10/2017

S'apropa una nova edició de la Cursa Camí de Sirga, la cursa per muntanya de Móra d'Ebre que es disputarà el proper 22 d’octubre.

Aquesta serà la penúltima prova del Circuit de les Terres de l'Ebre del 2017, que arriba a la vuitena edició, és de les poques curses del Circuit ebrenc que no surten del nucli urbà sinó que, en aquest cas el centre neuràlgic està ubicat a l'ermita de Sant Jeroni a uns 7 Km de la capital de la Ribera d'Ebre.

Per enguany els organitzadors, PicossaTrail i l'AE La Picossa, han reduït una mica la duresa d'aquesta cursa, deixant el recorregut de la 8a Cursa Camí de Sirga en 21 Km i 1.350 metres de desnivell positiu, passant pels pics de la Picossa i de l'Àguilà des d'on hi ha vistes privilegiades de la Ribera d'Ebre.

La Cursa Camí de Sirga del 2017 rebaixa distància i desnivell | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Participants de l’edició 2016 de la Cursa Camí de Sirga de Móra d’Ebre, amb La Picossa al fons


Els morencs han treballat fort per a netejar senders i incloure algun tram nou perquè els corredors i corredores gaudeixin d'un recorregut amb un 90% de senders i crestes i un 10% de pista, amb 5 avituallaments.

A més de la cursa absoluta, també hi haurà cursa júnior amb 21 km i un desnivell positiu acumulat de 1.056 metres, cursa cadet de 10Km i 600 metres de desnivell i marxa popular que comparteix el recorregut de la cursa cadet.

El fet que la sortida i arribada estiguin lluny del nucli urbà, fa que els organitzadors hagin de fer un esforç extra per tal de donar tots els serveis als corredors com ara el dinar final, enguany serà la clotxa típica de la zona, o les dutxes amb aigua calenta garantida.

A les 9 del matí del diumenge 22 d’octubre es donarà la sortida a les curses absoluta i júnior i 15 minuts més tard arrencaran la cursa cadet i la marxa. Recordeu que queden pocs dies per a tancar les inscripcions de la 8a Cursa Camí de Sirga de Móra d'Ebre.

La Cursa Camí de Sirga del 2017 rebaixa distància i desnivell | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Pere Aurell guanyador de l’edició 2016 de la Cursa Camí de Sirga de Móra d’Ebre