Venda online productes de la Terra

CAT | ES


La cursa Balcó del Delta Camarles posa a Abaghad líder masuclí dels 10K

Després de la 13a cursa Balcó del Delta de Camarles, puntuable al puntuable al Running Series Terres de l’Ebre, Youssef Abaghad es posa líder dels 10K masculins, mentre que Mireia Pino segueix líder femenina dels 10K, i Hugo Domínguez i Alba Fosch segueixen liderant els 5K.

Etiquetes   activitats outdoor, running, running series, l´aldea, baix ebre, terres ebre

Publicat el8/7/2024

La cursa Balcó del Delta Camarles posa a Abaghad líder masuclí dels 10K | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sortida de la 13a Cursa Baldó del Delta, de Camarles i Lligallos, puntuable al Running Series Terres de l'Ebre 2024


La 13a edició de la cursa Balcó del Delta de Camarles i Lligallos, puntuable al Running Series Terres de l'Ebre 2024, va celebrar-se dissabte passat 6 de juliol, com ja és habitual en horari nocturn, en un vespre que va suposar tota una festa en aquesta població del Baix Ebre, perquè a més de les curses de 5K i 10K, també es va fer una marxa popular, curses infantils i, amb la llonganissada posterior per a tots els participants, el grup local Versió Original va oferir un concert per a tothom.

La jornada va tenir una visitant inesperada, que gairebé fa la guitza als organitzadors i participants. Dos hores abans de la sortida la pluja va remullar els carrers de Camarles, però, com si estigués programat una mitja hora abans de la sortida va parar de ploure i just en arribar els últims participants va tornar a aparèixer, però aquest cop amb molta menys intensitat i durada.

Tal com estava previst, a les nou de la nit es va donar la sortida conjunta als participants de les curses 5K i 10K, i tot seguit van iniciar el seu recorregut els participants en la marxa popular que recaptava fons en favor de la Fundació Medussa Solidària. Prèviament, es van fer les curses infantils amb diferents distàncies segons l'edat dels xiquets i xiquetes.

En el vessant competitiu, van inscriure's un total de 206 corredors i corredores, concretament 109 als 5K i 97 als 10K, que van sortir des de l'Ajuntament per a seguir pel carrer Vint-i-tres, la plaça dels Presidents, la Granadella; en aquest punt els participants dels 5K i la marxa van girar per entrar al nucli urbà mentre que corredors i corredores dels 10K van seguir cap al Lligallo del Roig, el Lligallo del Gànguil, el canal, per a desfer el camí fins a entrar al nucli urbà de Camarles on van seguir pel carrer Un, carrer Vint-i-set, la plaça de Deltebre, la Torre de Camarles, fins a gairebé sortir del nucli urbà i tornant a entrar-hi pel carrer Cinquanta-cinc, el carrer Trenta-un, la rambla Catalunya, la plaça de Tortosa, carrer Vint-i-sis i ja encarant la recta final van tornar a passar pel carrer Vint-i-tres fins a arribar a la línia de meta.

La cursa Balcó del Delta Camarles posa a Abaghad líder masuclí dels 10K | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Moments abans de la sortida de la 13a Cursa Baldó del Delta, de Camarles i Lligallos


El més ràpid en cobrir la distància dels 5 Km va ser Hugo Domínguez Pino amb un crono de 16:21; el van seguir Ignacio Fernández Jarillo amb 17:00 i Alejandro Laboria Rodríguez amb 18:03. En dones, la més ràpida va ser Alba Fosch Sànchez amb un temps de 21:12, seguida per Núria Chavarria Albiol amb 21:15 i Saray Torrado Boada amb 22:09. Després d'aquesta cursa no canvien els líders de la distància 5K del Running Series Terres de l'Ebre amb Hugo Domínguez i Alba Fosch al capdavant.

Pel que fa a la cursa de 10 Km el guanyador va ser Youssef Abaghad Akhaddar amb un temps de 33:03, seguit per Just Ibáñez amb 33:12 i Pau Lleixà Quiroga amb 33:27. En dones la guanyadora va ser Sandra Vidiella Piñol amb un crono de 40:53, acompanyada al podi final per Raquel Plazas Arayo amb 43:23 i Angelina Díaz Góngora amb 47:04. Disputada la cursa de Camarles, Abaghad se situa líder del circuit 10K substituint Musa Sowe, mentre que en dones continua líder la Mireia Pino.

Després de la cursa de Camarles, la sisena prova del Running Series Terres de l'Ebre, el circuit farà una pausa de 2 mesos per evitar els mesos de més calor, i tornarà el 14 de setembre quan els corredors i corredores es retrobaran a Jesús en una cursa i marxa popular amb caire solidari.Agenda d’activitats juliol a l’Hospitalet de l’InfantPer: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho