Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


La cursa 10k Ciutat de Benicarló s'avança al 27 d'abril

El canvi de data es deu a la coincidència amb les eleccions generals i autonòmiques del 28 d’abril. El recorregut és un dels principals atractius de la cursa, que passarà pel centre de la ciutat i també per la zona portuària i el passeig de Manuel Azaña

Etiquetes   activitats outdoor, running, benicarlo, baix maestrat

Publicat el2/4/2019

La cursa 10k Ciutat de Benicarló s’avança al 27 d’abril | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Regidoria d’Esports de Benicarló i el Club d’Atletisme Baix Maestrat estan ultimant els preparatius per a la cinquena edició de la cursa 10k que es disputarà pels carrers de la ciutat el 27 d’abril, un dia abans de la data fixada en un principi, que s'ha hagut de modificar per evitar la coincidència amb les eleccions del 28 d'abril.

La cursa tindrà un recorregut urbà, molt semblant al de l'any passat, amb sortida i arribada a les pistes d’atletisme, per tal de facilitar la logística als esportistes que hi participaran i també per poder organitzar millor l’entrega de trofeus. Com en els anys anteriors, hi haurà quatre categories: sub23, sènior (fins a 39 anys), veterà A (de 40 a 49 anys) i veterà B (a partir de 50 anys).

El regidor d'Esports, Carlos Flos, ha subratllat que «un dels principals objectius d'aquesta cursa és cuidar els corredors, i per això posem a la seua disposició tota la logística de les pistes d'atletisme i preparem uns bons avituallaments». En aquest sentit, Gerardo Serrat, president del Club, ha recordat que «enguany tindrem 4 corredors-llebre, que marcaran 4 ritmes diferents per adaptar-se a les necessitats de cada atleta».

Sobre el recorregut, tant el regidor com el president del club han coincidit a assenyalar que «és molt atractiu», en el sentit que passa pel centre de la ciutat i recorre també la zona del port i del passeig de Manuel Azaña. Els últims 200 metres de la prova transcorreran pel tartan de la pista d'atletisme.

Com l'any passat, s'han previst premis especials per a aquells corredors que superen els rècords de la prova i hi haurà sorteig de regals per a aquells que participen amb la samarreta oficial i també per als clubs que inscriguen més participants.

Juntament amb el president del club, Flos ha agraït per endavant el treball de tota la gent que col·laborarà en l’organització de la prova i ha fet una crida a la participació en una jornada que ha qualificat de «festa de l'esport».

Les persones que vulguen inscriure's com a voluntàries poden fer-ho posant-se en contacte amb el Club d'Atletisme Baix Maestrat o acudint a l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament.

Les inscripcions poden realitzar-se via online a través del web hj-crono.es o via presencial a Evasión Sports, Piscina Municipal o Decathlon Vinaròs.Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

comparteix-ho