Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES


Curs de fotografia de xarxes socials i d'Instamaps

Els cursos, adreçats als professionals del sector turístic, són gratuïts, amb places limitades

Etiquetes   fotografia, tortosa, baix ebre, terres ebre, turisme, cursos

Publicat el2/10/2019

Curs de fotografia de xarxes socials i d’Instamaps | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Oficina de Turisme de Catalunya a les Terres de l'Ebre (OTCTE), de gestió compartida entre l'Ajuntament de Tortosa i Generalitat de Catalunya, ofereix dos cursos per a professionals del turisme, adreçats a l'adquisició de competències i habilitats en aquest sector, que permetin l'aplicació pràctica dels coneixements apresos per tal de millorar la seva competivitat.

El cursos que s'ofereixen són un curs de fotografia mòbil, a càrrec del fotògraf Jonatan Rius i un curs d'Instamaps per al sector turístic, a càrrec de Marc Torres, tècnic de l'Institut cartogràfic de Catalunya.

La inscripció és gratuïta i les places limitades. Aquelles persones que no entrin al curs quedaran en llista d'espera. Les inscripcions es poden fer en aquest formulari.


Curs de fotografia mòbil

Imparteix: Jonatan Rius. Conegut com @pinapli a Instagram, on té més de 100.000 seguidors, és fotògraf especialitzat en fotografia de viatges. El seu treball l'ha dut a col·laborar amb diferents destinacions i grans empreses.

  • Lloc: Aula didàctica del Museu de Tortosa, rbla. Felip Pedrell 3, 43500 Tortosa. 
  • Data: dimecres 16 octubre de 10 a 13 h. i dimarts 22 d'octubre de 17.30 a 19.30 h. 
  • Durada: 5 hores

A causa de la limitació de places, en aquest curs només es podrà inscriure una persona per empresa, entitat o organisme.


Curs d'Instamaps

Imparteix: Marc Torres (Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya)

  • Lloc: Edifici de les Delegacions, Plaça Gerard Vergés, 1, 43500, Tortosa (sala d'actes, planta baixa). 
  • Data: dimarts, 5 de novembre de 2019, de 10 a 14 h. 
  • Durada: 4 hores


Instamaps (www.instamaps.cat) és una plataforma web de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC) que permet als usuaris explorar la geoinformació de Catalunya i de la resta del món, crear els seus propis mapes de manera ràpida i fàcil, visualitzar-los en tot tipus de dispositius, incrustar-los en una pàgina web o blog i compartir-los a les xarxes socials.

Instamaps ha estat dissenyat per facilitar l’ús i la difusió de geoinformació. Permet crear, publicar i compartir informació geogràfica a través de mapes i visors de forma fàcil, ràpida i molt gràfica. També us pot ajudar, per posar-ne uns exemples, en la realització de l'inventari de camins públics o de masies, l'aixecament i la publicació d'itineraris turístics, l'inventari de qualsevol tipus d'elements sobre el territori, com equipaments, parades d'autobús, fonts, etc.

El taller s’adreça a usuaris del sector del turisme. Es farà un repàs de les diferents funcionalitats i possibilitats de la plataforma, a partir de l’elaboració de tres mapes concrets. També es farà un repàs de les noves funcionalitats i millores del nou redisseny, que dona a Instamaps una imatge actual i més adaptativa al mòbil.

No serà necessari l’ús d’ordinadors per part dels assistents, tot i que el taller serà totalment pràctic.Agrícola de Godall - Plaça Coopertiva, s/n - Godall - Montsià