Restaurant L´Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

CAT | ES


«Cubisme en família» és la primera oferta formativa de la subseu de l’escola d’art de la Diputació a Horta de Sant Joan

La proposta inclou tallers i activitats per a famílies i infants de més de cinc anys

Etiquetes   vida activa, activitats, horta de sant joan, terra alta,activitats en familia

Publicat el19/4/2022

«Cubisme en família» és la primera oferta formativa de la subseu de l’escola d’art de la Diputació a Horta de Sant Joan | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La proposta inclou tallers i activitats per a famílies i infants de més de cinc anys


Horta de Sant Joan s’ha convertit en la desena subseu de l’Escola per l’Art i la Cultura de la Diputació de Tarragona. S’hi impartirà el curs ’Cubisme en família’, una activitat dirigida al públic familiar, que s’oferirà fins al mes de juliol. La programació inclou altres propostes dirigides a infants a partir dels cinc anys. La primera és ’Art i joc’, un taller per construir joguines, impartit per Inés Borràs. També podran aprendre a crear objectes ceràmics al curs ’La teva tassa d’esmorzar customitzada’, amb M. Glòria Sabaté. Al mes de juliol s’impartiran els cursos ’Iniciació a l’urban sketching en família’, impartit per Mar Cerdà, i ’Menja’t l’art’, amb Margarita Méndez i Judit Forés.

Amb aquests cursos, l’Escola d’Art i disseny de la Diputació de Tarragona vol "apropar formació específica de l’àmbit artístic, cultural i patrimonial arreu de la demarcació, i alhora ser un impuls per al sector cultural".

El municipi d’Horta de Sant Joan, a la Terra Alta, ha estat el darrer que ha acollit una subseu de l’Escola per l’Art i la Cultura, un programa de la Diputació que pretén unir el món de l’art amb l’ensenyament, oferint un espai de formació i un punt de trobada per tots aquells interessants en el món de l’art.

A més d'Horta de Sant Joan, les subseus són Alcover (Alt Camp), Deltebre (Baix Ebre), Falset (Priorat), l'Arboç (Baix Penedès), la Ràpita (Montsià), Miravet (Ribera d'Ebre), Montblanc (Conca de Barberà), Mont-roig del Camp (Baix Camp) i Torredembarra (Tarragonès), que acolliran en total més de 120 propostes formatives de diferents àmbits.


Per: Redacció

Foto: Diputació de Tarragona

comparteix-ho