Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Creix la demanda per allotjar-se a prop del Parc Natural del Delta de l’Ebre

Aquest paratge es troba en la quarta posició entre els deu espais naturals més buscats a l’Estat Espanyol

Etiquetes   turisme, allotjaments, delta ebre, parc natural delta ebre

Publicat el2/7/2021

Creix la demanda per allotjar-se a prop del Parc Natural del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Arrossars al Delta de l’Ebre, amb la serra de Montsià al fons


La plataforma Airbnb indica que les cerques per allotjar-se a prop del Parc Natural del Delta de l’Ebre han crescut un 65% respecte a l’any 2019. Aquest paratge es troba en la quarta posició entre els deu espais naturals més buscats a l’Estat Espanyol.

El parc del Montseny i el Cap de Creus encapçalen el rànquing, ja que dupliquen la demanda respecte fa dos estius. Segons dades de la companyia, en el conjunt d’Espanya, les cerques per allotjar-se en zones pròximes a entorns naturals van augmentar un 60%. A més, afegeix que les deu ciutats principals de la plataforma representaven al voltant d’un 10% de les nits a l’estiu del 2019, enguany, però el percentatge s’ha reduït a la meitat.


Per: ACN

Foto: EbreActiu