Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


El COPATE organitzarà una jornada sobre medi ambient i biosfera

També convocarà un premi de treballs de recerca sobre medi ambient, adreçat a alumnes de batxillerat de les Terres de l’Ebre, que portarà el nom de Climent Ferré

Etiquetes   natura entorn, medi ambient, terres ebre, ebrebiosfera, ebre reserva biosfera

Publicat el13/11/2020

El COPATE organitzarà una jornada sobre medi ambient i biosfera | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La primera jornada anual sobre medi ambient i biosfera està previst que se celebri a l’abril de 2021


El Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l'Ebre (COPATE) organitzarà una jornada anual sobre medi ambient i biosfera, amb la participació d'experts d'arreu del país, en memòria de Climent Ferré, enginyer superior de forest del COPATE i responsable de l'àrea d'Entorn i Territori, que va perdre la vida fa un any. Així es va acordar ahir en la junta de govern del COPATE, en què també es va aprovar la convocatòria d'un premi de treballs de recerca sobre medi ambient, adreçat a alumnes de batxillerat de les Terres de l'Ebre, que també portarà el nom de Climent Ferré.

Pel que fa a la jornada anual sobre medi ambient i biosfera, la previsió del COPATE és celebrar la primera edició l'abril de 2021, centrada en la gestió del mosaic agroforestal. El territori com a paisatge patrimonial, l'estructura resilient a incendis forestals, el paper del món rural al segle XXI i les polítiques de promoció i distribució d'aliments són alguns dels temes que s'abordaran en la jornada.

El premi de treballs de recerca de batxillerat Climent Ferré, premiarà un treball d'investigació relacionat amb el medi ambient. En aquesta convocatòria podran participar alumnes dels instituts de les Terres de l'Ebre, cada centre podrà presentar un treball. “Fa un any que Climent ens va deixar, un gran professional i bona persona a qui volem retre homenatge i recordar amb la convocatòria d'aquest premi i l'organització d'unes jornades amb caràcter anual”, ha manifestat el president del COPATE, Joan Alginet.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho