CAT | ES
La presentació, que tindrà lloc el dilluns 21 de juny, comptarà amb la participació dels cuiners Jeroni Castell i Ada Parellada i la periodista Tana Collados
Etiquetes de la terra, oli oliva, oove, oliveres millenaries, oleoturisme, godall, montsia, DOP BaixEbre Montsia
Publicat el18/6/2021
La Fira de l'Oli i l'Espàrrec de Godall ha estat fins ara un dels principals aparadors de l'oli de Godall, però la pandèmia de la covid va obligar a suspendre l'edició de l'any passat. Durant aquests últims mesos, la Cooperativa Agrícola de Godall ha dissenyat una nova imatge per als seus olis Lacrima Olea i ha engegat una innovadora línia de treball, produint nous productes (bio, monovarietals, aromatitzats mil·lenari etc.), potenciant la qualitat com eix principal per recuperar els hàbits de una alimentació sana i sostenible i la dieta mediterrània.
El dilluns 21 de juny serà la oportunitat de presentar per primera vegada a Barcelona, en un marc incomparable com és el Mercat de la Boqueria, la nova imatge i les noves varietats dels olis de Godall de la mà de quatre grans professionals de la gastronomia de les Terres de l'Ebre i de Barcelona. Els cuiners Jeroni Castell (Les Moles d'Ulldecona) i Ada Parellada (Semproniana de Barcelona) compartiran els seus secrets a l'hora de cuinar o crear amb oli d'oliva o simplement com triar els olis segons els plats a degustar.
La periodista especialitzada en gastronomia Tana Collados, serà la moderadora de l'acte, mentre que el president de la Cooperativa i alcalde de Godall, Alexis Albiol, serà l'encarregat de presentar els olis.
L'esdeveniment està organitzat per Agrícola de Godall, amb l'Ajuntament de Godall, l'Associació de Comerciants del Mercat de la Boqueria i el segell de Venda de Proximitat.
La presentació serà a les 12 h i es podrà seguir presencialment (amb un aforament limitat) i per streaming a través de l'enllaç https://www.lacrimaolea.com/boqueria
Godall, terra d'oliveres mil·lenàries i olis singulars
Godall és un poble de tradició agrícola, un conreu de secà amb ametllers, garrofers i oliveres, amb exemplars catalogats com a mil·lenàries. És reconeguda la qualitat de l'oli d'oliva extra verge de Godall, amb Denominació d'Origen Protegida del Baix Ebre – Montsià. De les varietats farga, morruda i sevillenca, són molt agradables al paladar, gustosos i aromàtics, es comercialitzen a través de la cooperativa Agrícola de Godall.
Per: Redacció
Foto: Cedida
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: