Tuna Tour. Possiblement, una de les millors aventures de la teva vida

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/11/2022#) AND (caducitat>=#8/11/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Convocatòria de propostes per a l’agenda d’activitats del Parc Natural de Montsant

Aquesta convocatòria va dirigida a totes les persones i empreses d’activitats que vulguin incloure les seves propostes en el programa d’activitats del Parc Natural de Montsant d’acord amb els criteris establerts a les bases de participació

Etiquetes   turisme, turisme cultural, turisme familiar, turisme proximitat, priorat, parc natural serra montsant

Publicat el15/2/2021

Convocatòria de propostes per a l’agenda d’activitats del Parc Natural de Montsant  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Claustre del Patriarca de la Cartoixa d’Escaladei


Any rere any, el Parc Natural de Montsant ha impulsat una agenda d'activitats periòdica amb l'objectiu de divulgar els valors naturals, culturals i paisatgístics de l'espai natural protegit i dels municipis que l'envolten. A més de les activitats que es generen des del propi Parc organitzades amb entitats, institucions o persones col·laboradores d'acord amb les principals línies d'actuació de l'equip de gestió, els darrers anys ha divulgat l'oferta d'activitats que proposen determinades empreses i particulars que treballen habitualment dins la serra de Montsant i els seus municipis.

Des l'obtenció de la Carta Europea de Turisme Sostenible del Priorat de 2016, el Parc treballa perquè aquestes activitats i les entitats que les organitzen, treballin d'acord amb els principis de la Carta. És per això que el 2019 vam encetar un nou funcionament a l’hora de difondre aquesta oferta, la qual compta amb l'aval del Parc Natural i es divulga per tots els seus canals de promoció.

Les empreses/autònoms que vulguin optar a integrar part de la seva oferta dins el programa d'activitats del PNMON hauran de completar per cada tipus d'activitat, una fitxa del formulari indicat, abans del 5 de març de 2021.

Algunes consideracions que trobareu més explicitades en el document de “Bases de participació del programa d'activitats del PNMON”:

  • El nombre d'activitats que una mateixa empresa/autònom pot presentar per convocatòria és un màxim de 4 activitats.
  • L'àmbit d'actuació de les activitats podrà ser: el territori inclòs dins el Parc o els 11 pobles del Parc.
  • De tota l'oferta d'activitats presentada a través d'aquesta convocatòria, l’òrgan gestor del PNMON triarà aquelles activitats que s'ajustin als criteris de selecció, reservant-se el dret d'incloure/excloure aquelles que no segueixin prioritàriament el programa d'actuació del Parc previst pel 2021.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb Montserrat Solà, tècnica de l'àrea d'ús públic i patrimoni cultural del Parc Natural de Montsant (Tel. 977 827 310).


Font: Redacció

Foto: EbreActiu