Parc Esportiu Vies Altes. Porrera

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El conseller Calvet participarà a l’anellament científic de flamencs al Parc Natural del Delta de l’Ebre

Serà aquest diumenge 12 d’agost a la Punta de la Banya, al municipi de Sant Carles de la Ràpita, al delta de l’Ebre

Etiquetes   natura patrimoni, anellament flamencs, delta ebre

Publicat el7/8/2018

El conseller Calvet participarà a l’anellament científic de flamencs al Parc Natural del Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Imatge de l’anellament de l’any 2017


El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, participarà el proper diumenge, 12 d'agost a l'anellament de polls de flamenc (Phoenicopterus roseus) nascuts a la Punta de la Banya, al municipi de Sant Carles de la Ràpita, al delta de l'Ebre.

Aquest indret és l'únic punt de cria d'aquesta au del país. L'activitat mobilitzarà més de 200 persones entre tècnics del Parc Natural del Delta de l'Ebre i d'altres parcs naturals de Catalunya, membres de les diferents entitats representades als òrgans rectors del Parc (pescadors, caçadors, agricultors, comunitats de regants, representants d'ajuntaments, entre d'altres) i voluntaris del Parc.

El Parc pretén amb aquest anellament ampliar el seu suport a diferents projectes científics, divulgatius i de sensibilització sobre la població dels flamencs de la Mediterrània occidental. Així mateix, permetrà conèixer molts aspectes de la biologia d'aquests ocells i promoure més activament la seva conservació. Enguany al Delta s'han recomptat 2.176 parelles nidificants i es preveu anellar 400 polls.