Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza la 26a edició del Concurs de Fotografia Comarcal

Com cada any, el concurs convoca els participants en dues categories: una de fotografies sobre la comarca i una altra de temàtica lliure

Etiquetes   vida activa, fotografia, terra alta, terres ebre

Publicat el19/10/2020

El Consell Comarcal de la Terra Alta organitza la 26a edició del Concurs de Fotografia Comarcal | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Consell Comarcal de la Terra Alta obre la convocatòria de la 26a edició del Concurs de Fotografia Comarcal, un certamen anual d'abast nacional. Com cada any, el concurs convoca els participants en dues categories: una de fotografies sobre la comarca i una altra de temàtica lliure. El format de les imatges ha de ser mínim 20×30 sobre paspartú de dimensions 40×50 i gruix màxim de 2 mil·límetres. També es convoquen dos accèssits, dotats de sengles trofeus donats per Raimon Fotògrafs, adreçats als fotògrafs de la comarca, un dels quals per a joves de fins a 29 anys.

Aquí trobareu les bases completes: BASES COMPLETES CONCURS FOTOGRAFIA 2020

Amb l'objectiu de fomentar la participació jove, enguany es proposa l'adaptació d'una branca del concurs a través de la xarxa social Instagram. Es dirigeix de manera exclusiva a joves d'edats compreses entre els 14 i els 35 anys empadronats i/o residents a la Terra Alta. D'aquesta manera, es pretén vincular el certamen al projecte d'Autoestima Rural de l'Oficina Jove i centrar l'objecte del concurs en quin és el racó preferit de la Terra Alta pels més joves, ja siguin detalls de l'interior dels pobles, racons amb encant o vistes d'espais naturals de la comarca. La intenció d'aquesta modalitat del concurs i també del projecte Autoestima Rural és la de respondre a la necessitat de crear sentiment de pertinença i col·lectivitat a través de la participació vinculada al territori. Les bases es poden consultar al web joveterraalta.org.

De les imatges presentades al concurs, se n'escollirà una que en serà la guanyadora absoluta i se'n farà una selecció de 12 més per poder editar un calendari per al 2021. Els premis consistiran en uns Apple AirPods per a la fotografia guanyadora i un lot de productes locals TastnBox per a les 12 seleccionades.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho