Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/27/2022#) AND (caducitat>=#1/27/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Consell Comarcal de la Terra Alta inicia un curs d'anglès per a empreses i professionals turístics

El curs, que tindrà una durada de 100 hores, ha començat online amb representants d’empreses d’allotjament, de cellers, d’almàsseres i professionals del turisme de l’administració

Etiquetes   turisme, formacio, terra alta

Publicat el22/4/2020

El Consell Comarcal de la Terra Alta inicia un curs d’anglès per a empreses i professionals turístics | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Aquesta setmana ha començat de manera online el curs d'anglès que organitza el Consell Comarcal de la Terra Alta juntament amb la Direcció General de Turisme mitjançant l'àrea de Coneixement, Qualitat i Competitivitat Turística dirigit als professionals del món del turisme de la Terra Alta. Donades les circumstàncies del moment actual, el curs s'ha començat de manera remota però quan es normalitzi la situació passarà a ser presencial.

L'objectiu del curs és que aquests professionals del turisme de la nostra comarca adquireixin els coneixements per poder tenir seguretat a l'hora d'expressar-se en llengua anglesa i guanyin qualitat i fluïdesa en l'expressió oral i escrita. A més, el curs vol proporcionar també un vocabulari bàsic així com les expressions tècniques més usades en anglès dins de l'àmbit del turisme.

El curs, que tindrà una durada de 100 hores, ha començat online amb representants d'empreses d'allotjament, de cellers, d'almàsseres i professionals del turisme de l'administració.


Per: Redacció

Foto: Pixabay