Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


El Consell Comarcal i el club ciclista BICI-ATS Terra Alta acorden la promoció conjunta del cicloturisme

L’entitat i l’ens comarcal han signat avui un conveni de col·laboració que també permetrà crear nous recorreguts cicloturístics i contribuir al seu manteniment

Etiquetes   turisme, activitats outdoor, ciclisme, btt, terra alta, terres ebre

Publicat el1/3/2021

El Consell Comarcal i el club ciclista BICI-ATS Terra Alta acorden la promoció conjunta del cicloturisme | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L'acord preveu la promoció de les activitats del club ciclista i de la marca turística ‘Terra Alta, Paradís Rural'


El Consell Comarcal de la Terra Alta i el club ciclista BICI-ATS Terra Alta van signar la passada setmana un acord de col·laboració per a la realització conjunta d'accions de promoció del cicloturisme a la Terra Alta i de la marca turística Terra Alta, Paradís Rural'.

L'acord estableix que l'ens comarcal realitzarà una aportació econòmica al club ciclista de 500 euros anuals i col·laborarà en la divulgació de les seves activitats. Al mateix temps, el Consell Comarcal posarà a disposició del club ciclista els tècnics de la seva àrea de Turisme per a qualsevol qüestió vinculada a les accions que es duguin a terme.

Per la seva banda i en el marc d'aquest conveni, BICI-ATS Terra Alta es compromet a organitzar i col·laborar en l'organització de diferents activitats esportives i a potenciar les possibilitats turístiques relacionades amb la pràctica del ciclisme i del senderisme promocionades pel Consell Comarcal. De la mateixa manera, el club ciclista s'encarregarà de crear nous recorreguts cicloturístics i contribuirà al seu manteniment.

BICI-ATS Terra Alta és una entitat privada constituïda amb l'objectiu de fomentar i desenvolupar la pràctica continuada de l'activitat física i esportiva sense ànim de lucre. Està formada per socis i sòcies dels diferents pobles de la comarca.

Aquest conveni és molt positiu. Se'ns reconeix l'activitat que estem fent a la comarca”, ha expressat Rafel Jornet, president del club ciclista BICI-ATS Terra Alta. Al seu torn, Neus Sanromà, presidenta del Consell Comarcal, ha explicat que el conveni serveix per vincular administracions públiques amb la xarxa d'associacions més especialitzades de la comarca i per aprofitar aquesta connexió per treballar tots els actius existents a nivell de territori.


Per: Redacció

Foto: Cedida