Port Nòmada. Senderisme, travesses, btt

CAT | ES


El Consell Comarcal convoca el 29è Premi de Fotografia de la Terra Alta

Les persones que hi vulguin participar podran fer-ho fins el 30 d’octubre, quan es tancarà la recepció de les obres

Etiquetes   vida activa, fotografia, terra alta

Publicat el5/9/2023

El Consell Comarcal convoca el 29è Premi de Fotografia de la Terra Alta | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Ahir dilluns, 4 de setembre, el Consell Comarcal de la Terra Alta va obrir el termini per participar a la 29a edició del Premi de fotografia de la Terra Alta. Les persones que hi vulguin participar podran fer-ho fins el 30 d'octubre, quan es tancarà la recepció de les obres.

Els participants poden fer arribar les fotografies al Consell en format físic per correu postal o en format digital a través de correu electrònic.

El concurs atorgarà els següents premis: Terra Alta Turística, Terra Alta Artística i Primer i Segon Lliure. A més, també s'atorgaran dos accèssits concedits per Raimon fotògrafs a Autor Comarcal i Autor Comarcal Jove (fins a 29 anys).

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Es poden presentar un màxim de tres obres per a cada categoria (nou obres en total), que han de ser originals, inèdites i no premiades en altres concursos fotogràfics.

Podeu consultar les bases del concurs en el següent document: BASES_PREMI_FOTOGRAFIA_2023


Per: Redacció

Foto: Cedida