Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Consell Comarcal del Baix Ebre reactiva la licitació de les obres de la Via Verda del Carrilet

L’objectiu d’aquesta actuació és fomentar el turisme a la comarca iaprofitar l’actual conjuntura per a reforçar el cicloturisme, una activitat turística que és sostenible

Etiquetes   turisme, via verda, turisme sostenible, baix ebre, terres ebre

Publicat el8/5/2020

El Consell Comarcal del Baix Ebre reactiva la licitació de les obres de la Via Verda del Carrilet | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El Consell Comarcal del Baix Ebre ha reactivat la licitació de les obres de la Via Verda del Carrilet, aturada per l'emergència sanitària, ara que el govern de l'Estat ha permès reprendre la licitació d'obra pública. L'obra té un pressupost de 527.913,44 euros, un termini d'execució de tres mesos i pel que fa al període de presentació d'ofertes serà fins al 27 de maig.

L'obra consisteix a convertir en Via Verda un tram de l'antic traçat del Carrilet, comprès entre l'antiga bòbila d'Anguera, a la C-42, i finalitza uns metres abans del pont de l'autopista de l'AP-7. Amb una longitud de 6,9 quilòmetres, l'itinerari quedarà connectat amb la Via Verda de la Val de Zafán.

Pel que fa al finançament, aquesta actuació compta amb una subvenció del fons Feder de 212.669 euros, una subvenció del departament d'Empresa, a través del Pla de Foment Territorial de Turisme de 264.708 euros i una aportació del Consell Comarcal del Baix Ebre de 52.066 euros. L'objectiu d'aquesta actuació és fomentar el turisme a la comarca i aprofitar l'actual conjuntura per a reforçar el cicloturisme, una activitat turística que és sostenible.

Una vegada finalitzi aquesta actuació, el Consell Comarcal del Baix Ebre seguirà treballant per fer arribar la Via Verda fins al Delta.


Per: Redacció

Fotos: Street Wiew