Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#5/24/2022#) AND (caducitat>=#5/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

El Consell Comarcal del Baix Ebre promociona les vies cicloturístiques a FITUR

Concretament es van difondre els tres camins naturals que hi ha al Baix Ebre: Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán, Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava i Camí Natural de l’Ebre

Etiquetes   turisme, cicloturisme, via verda, baix ebre, terres ebre

Publicat el21/1/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre promociona les vies cicloturístiques a FITUR | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Xavier Faura i el vicepresident de l’ens, Ivan Garcia, s’han desplaçat aquesta setmana la Fira Internacional de Turisme (FITUR), que se celebra a Madrid fins diumenge, per promocionar les diferents vies cicloturístiques de la comarca. En aquest sentit, el president del Consell va fer ahir a la tarda una ponència a l’estand de la xarxa de Camins Naturals del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació. "Aprofitem l’aparador que representa la Fira Internacional de Turisme per promocionar la nostra comarca i per situar les Terres de l’Ebre al mapa internacional de rutes cicloturístiques", ha dit el president del Consell.

Concretament, Faura va difondre els tres camins naturals que hi ha al Baix Ebre: Camí Natural Via Verda de la Val de Zafán, Camí Natural Via Verda del Carrilet de la Cava i Camí Natural de l’Ebre. Tres camins que estan enllaçats i que permeten la connexió de l’Aragó amb el Delta de l’Ebre. El president del Consell Comarcal també va avançar les converses que es mantenen amb les administracions de l’Aragó per fer una promoció conjunta de la Val de Zafán i l’increment d’usuaris registrat el darrer exercici en aquesta via, que ha superat els 400.000 usuaris amb un augment del 21% al tram del Baix Ebre.

Durant la visita a FITUR, el president i vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre es van reunir amb representants de la xarxa de Camins Naturals del Ministeri d’Agricultura i la cap de l’àrea de Vies Verdes de la Fundación de Ferrocarriles Españoles, Arantxa Hernández.


Font: Unió de Pagesos

Foto: Cedida