Setmana Petit Príncep. Hospitalet de l’Infant, del 20 al 28 d’abril 2024

CAT | ES


El Consell Comarcal del Baix Ebre i els municipis d’interior més petits posen en marxa el projecte «Arrelant» adreçat als joves

Etiquetes   vida activa, baix ebre, tivenys, aldover, benifallet, alfara de carles, pauls, xerta

Publicat el20/7/2022

El Consell Comarcal del Baix Ebre i els municipis d’interior més petits posen en marxa el projecte «Arrelant» adreçat als joves | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Consell Comarcal del Baix Ebre i els ajuntaments d’Alfara de Carles, Aldover, Benifallet, Paüls, Tivenys i Xerta, amb el suport de la direcció general de Joventut, posen en marxa el projecte ’Arrelant, joves que activem lo nostre territori’. Una iniciativa promoguda pel Consell Comarcal del Baix Ebre que uneix els sis municipis d’interior i vora l’Ebre més petits de la comarca per tal de realitzar activitats esportives i culturals, unes activitats que organitzaran les associacions de joves de cada municipi amb la col·laboració del Consell Comarcal.

La primera de les activitats organitzades en el marc d’’Arrelant’ tindrà lloc diumenge 24 de juliol i consistirà en una piraguada per l’Ebre, entre Benifallet i Tivenys, un dinar popular i una festa amb música a la tarda. Unes activitats que són obertes als joves dels sis municipis que participen en el projecte. "Amb aquesta iniciativa volem afavorir l’arrelament, el coneixement del territori i la ruralitat. Entre tots unim esforços, treballem plegats el Consell Comarcal, els ajuntaments i les associacions de joves", ha explicat el conseller comarcal de Joventut, David Poy.

Pel que fa als destinataris directes de les activitats són els 566 joves d’entre 16 i 29 anys que viuen als municipis implicats en el projecte. Les pròximes activitats tindran lloc durant el mes d’agost i setembre i la previsió és tancar el projecte ’Arrelant’ en un acte a l’estació de la Via Verda de la Val de Zafán de Benifallet.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho