Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


El Consell Comarcal del Baix Ebre elabora un mapa turístic de rutes en moto des de les Terres de l'Ebre

‘Viu l’Ebre en moto’ pretén promoure el segment del turisme vinculat als viatgers motoritzats

Etiquetes   turisme, baix ebre, matarranya, priorat, terres ebre, comarca els ports

Publicat el31/3/2021

El Consell Comarcal del Baix Ebre elabora un mapa turístic de rutes en moto des de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Consell Comarcal del Baix Ebre ha elaborat un mapa turístic de rutes en moto des de les Terres de l'Ebre, concretament vuit itineraris d'una mitjana de 200 quilòmetres que recorren les Terres de l'Ebre, el Priorat, el Baix Camp, el Matarranya, els Ports i el Baix Aragó. ‘Viu l'Ebre en moto' pretén promoure el segment del turisme vinculat als viatgers motoritzats i l'edició d'aquest full desplegable s'ha fet amb la col·laboració del Moto Club Terres de l'Ebre i el Moto Club Tortosa. L'actuació ha estat finançada per l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece) i forma part del pla de reactivació socioeconòmica del Baix Ebre.

Viu l'Ebre' inclou vuit rutes a motor: el Baix Ebre, ciutat emmurallada, la mel, les trinxeres, el vi, mar i muntanya, el Port i el pas de barca. Es tracta de recorreguts des del Baix Ebre, que duren entre 3 i 5 hores i que es marquen en un mapa. A més, el full desplegable també inclou informació sobre el Parc Natural dels Ports, el Parc Natural del Delta de l'Ebre, la gastronomia ebrenca i les principals festes i diades gastronòmiques del Baix Ebre.

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha editat 2.500 exemplars de ‘Viure l'Ebre en moto' que es distribuiran a través del Moto Club Terres de l'Ebre i Moto Club Tortosa, EbreTerra i les oficines de turisme del territori. “Oferim un mapa de rutes que són aptes per qualsevol amant de les motos, tant d'interior com de costa, amb itineraris espectaculars per recórrer a dues rodes i descobrir la riquesa del territori”, ha manifestat el president del Consell Comarcal, Xavier Faura, que avui ha presentat el mapa turístic als representants dels clubs de motos.


Per: Redacció

comparteix-ho